Jobban fel vannak pörögve a srácok

2012. április 16. 10:37

Éden Kristóf
Origo

Tanácsot nem nagyon tudnék adni a versenyzőknek - még úgy sem, hogy az előző szériát megnyertem -, mert érezhetően sűrűbb most a játék. Sokkal több beérkező játékos és sokkal több fordulat van.

„Az elején nekem kicsit lassan indult a játék, de aztán kezdtem jókat derülni Kíra és Peti macska-egér harcán. Az biztos, hogy ez a széria sok mindenben különbözik a miénktől, sokkal több benne az érzelem is: olyan igazi szerelmi kapcsolat, mint amilyen Edináé és Mátéé, nálunk nem nagyon volt. Jobban előtérbe került a szexualitás is, úgyhogy nem nagyon lehet összehasonlítani az első szériával. A nézők most sokkal több információt is kapnak a szereplőkről, mert van egy kísérőműsor a Viasat6-on - és az a plusz fél óra rengeteget jelent.  Mindennel együtt ez a széria is nagyon szórakoztató, ugyanúgy odaragaszt a tévé elé, de valahogy más módon, más eszközökkel. (...)

Tanácsot nem nagyon tudnék adni a versenyzőknek - még úgy sem, hogy az előző szériát megnyertem -, mert érezhetően sűrűbb most a játék. Sokkal több beérkező játékos és sokkal több fordulat van, ebből a szempontból örülök, hogy az elsőben szerepeltem. Ott úgy érezhettük, hogy a saját szerencsénknek vagyunk a kovácsai, itt sokkal inkább a véletlenre van bízva a dolog, illetve olyan fordulatokra, amelyekkel nem lehet előre számolni - joggal érezhetik úgy a szereplők, hogy nem az ő kezükben van az irányítás.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/1231