Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

G&M
2012. április 24. 11:39

Az első magyarországi Gault&Millau étteremkalauzról ír cikksorozatot Uj Péter. Az Index ex-főszerkesztője az Origo felületén a XX. század gasztronómiáját és konyhaművészeti trendjeit ismerteti.

Néhány napon belül megjelenik az első magyarországi Gault&Millau étteremkalauz, a hazai vendéglátásról készült legalaposabb, legátfogóbb éves jelentés. A Gault&Millau Magyarország ennek kapcsán blogot is indít, ahol a hazai gasztronómia legfontosabb fejleményeivel, állapotával foglalkozik, és földolgozza a kalauz tesztjeiből kiderülő érdekességeket, tanulságokat – írja az Origón Uj Péter, az Index korábbi főszerkesztője.

A blog a Tumblr felületén fut, emellett pedig az Origo, illetve gasztromagazinja, a Tafelspicc is rendszeresen beszámol majd a Gault&Millau-val kapcsolatos aktualitásokról. A gaultmillau.hu bemutatkozása már olvasható a felületen.

Uj Péter tavaly szeptember elején jelentette be, hogy távozik az Index éléről. Az alapító-főszerkesztő akkor azt közölte: új kihívásokra vágyik.

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/1395


1 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint



Uj Péter Az Új Péter Anna! :D



Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó