Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 2. 15:34

Rákerestünk mind a blogra mind a bejegyzés címére mind szövegrészletekre – nincs találat.

„14 óra 20 perckor jött ki az MTI híre ami Ángyán József igazi arcára mutat rá. A hír egy blogbejegyzésre hivatkozik, egy olyan blogra amiről életünkben nem halottunk, csakhogy a blog nem található. Rákerestünk mind a blogra mind a bejegyzés címére mind szövegrészletekre nincs találat. Csupán az MTI hír átvétele van a keresési találatokban jelenleg. 14 59-kor nem létezik a blog amire az MTI hivatkozik.”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/1562


Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint"...a blogok és bloggerek, amelyek és akik a névtelenség jóleső, gyengéd, langyos biztonságába burkolózva bárkit bármivel meg is rágalmaznak, ha kell? Hol késnek ők, akiket néhány esztendeje még névtelen feljelentőkként és rágalmazókként vetett meg az emberiség, ma pedig véleményformáló tényező lett belőlük. Korunk hősei ők, mert korunk a becstelenség, kisszerűség és aljasság apoteózisa..."

http://www.magyarhirlap.hu/vel..

Egyébként is kitűnő írás.
Ajánlom az egészet!


"Hajrá Magyarország, hajrá lopók!"

Na ezt így egybe írni is csak tőled telik ki.


Várjuk meg a végét a történetnek, hátha kiderül sz igazság, hogy ki mit hazudott, hamisított. Nem a Weiszre gondolok ezzel. De ha tényleg az MTI hírtudósítója találta ki a blogot, a bejegyzést akkor azt biztos nem magától tette. Erre valakitől utasítást kapott. Hogy ez a Fidesz, az LMP vagy a volt SZDSZ érdekcsoportjától jött-e az az igazán érdekes. Persze még ha ki is derül, akkor is max a cikkírót rúgják ki aztán be valami jól fizető állásba.

Válaszok:
tarackos | 2012. május 2. 17:47

Ez tiszta. Én a blogbejegyzés valódiságára vagy nem létezésére gondoltam. És arra, ha nem létezik az a blogbejegyzés akkor ki utasította/fizette meg az MTI munkatársát, hogy lejárassa az Ángyánt és miért?

Válaszok:
tarackos | 2012. május 2. 18:20


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó