Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 2. 15:34

Rákerestünk mind a blogra mind a bejegyzés címére mind szövegrészletekre – nincs találat.

„14 óra 20 perckor jött ki az MTI híre ami Ángyán József igazi arcára mutat rá. A hír egy blogbejegyzésre hivatkozik, egy olyan blogra amiről életünkben nem halottunk, csakhogy a blog nem található. Rákerestünk mind a blogra mind a bejegyzés címére mind szövegrészletekre nincs találat. Csupán az MTI hír átvétele van a keresési találatokban jelenleg. 14 59-kor nem létezik a blog amire az MTI hivatkozik.”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/1562


23 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintés ennek pár nappal a kielegyenafold.hu honlapon megjelenő alapos Ángyán elemzés után kellett kijönnie.

Szarrágók


Kinek az erdeke, hogy a Gyoztes Csapat egyik kulcsemberet lejarassak?
http://tirpakbokretas-migratio..
Csak a hatterhatalom magyar helytartoinak, a globalis es lokalis SZDSZ-eseknek az erdeke!


Ekkora öngólt a közmédiától...

Válaszok:
drkovax | 2012. május 2. 16:58

A blogot még csak most írják. Így fog kezdődni :
Mint ahogy az MTI jelentéséből értesülhettünk...


A blogot még csak most írják. Így fog kezdődni :
Mint ahogy az MTI jelentéséből értesülhettünk...


"...a blogok és bloggerek, amelyek és akik a névtelenség jóleső, gyengéd, langyos biztonságába burkolózva bárkit bármivel meg is rágalmaznak, ha kell? Hol késnek ők, akiket néhány esztendeje még névtelen feljelentőkként és rágalmazókként vetett meg az emberiség, ma pedig véleményformáló tényező lett belőlük. Korunk hősei ők, mert korunk a becstelenség, kisszerűség és aljasság apoteózisa..."

http://www.magyarhirlap.hu/vel..

Egyébként is kitűnő írás.
Ajánlom az egészet!


Ezt az MTI hírt egy bizonyos "bpt" jegyzi.

...........

A Vidékfejlesztési Minisztérium az MTI-vel közölte: általában nem kommentál blogbejegyzéseket, mindenesetre a témával kapcsolatos tényeket, fejleményeket figyelemmel kíséri és megvizsgálja.


bpt

MTI 2012. május 2., szerda 14:10


Kedves újságíró olvasók, áruljátok el, ki ez a bpt?


http://mandiner.hu/cikk/201201..
Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy a Lomnici riport riportere én voltam. Konkrétan az MTVA hírszerkesztői szobájában feletteseimtől kaptam azt az utasítást, hogy: 'ha másként nem megy, húzzál zsákot a Lomnici fejére, mert még vágóképben sem látszódhat a riportban'.

...
példámat látva kollégáim félelme olyan mértékű, hogy a telefonbeszélgetéseken kívül senki sem szól egyetlen szót sem. A Lomnici ügy óta csak akkor szólalnak meg az emberek, ha muszáj, és akkor is halkan, nehogy valaki meghallja, ha véleltlenül rosszat, a főnökségnek nem tetszőt mondanának.


"Hajrá Magyarország, hajrá lopók!"

Na ezt így egybe írni is csak tőled telik ki.


Kíváncsi vagyok mi fog ebből az egészből kisülni. Ciki ez a blogos história, de valóban hallani, hogy Ángyán azért nyavalygott, mert a szoci-szadeszos elvtársaknak nem tudott földeket intézni. stb nyami...


Várjuk meg a végét a történetnek, hátha kiderül sz igazság, hogy ki mit hazudott, hamisított. Nem a Weiszre gondolok ezzel. De ha tényleg az MTI hírtudósítója találta ki a blogot, a bejegyzést akkor azt biztos nem magától tette. Erre valakitől utasítást kapott. Hogy ez a Fidesz, az LMP vagy a volt SZDSZ érdekcsoportjától jött-e az az igazán érdekes. Persze még ha ki is derül, akkor is max a cikkírót rúgják ki aztán be valami jól fizető állásba.


Ez tiszta. Én a blogbejegyzés valódiságára vagy nem létezésére gondoltam. És arra, ha nem létezik az a blogbejegyzés akkor ki utasította/fizette meg az MTI munkatársát, hogy lejárassa az Ángyánt és miért?


Nem, nem érti mindenki a Bayer-féle szólást.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó