Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 4. 10:34

Mint egy valódi blog szerzője, kikérem magamnak, hogy a Napraforgoblogot egy lapon említsék velünk. Ez csupán egy digitális röpcédula, névtelen gyalázkodás.

„A Napraforgoblog (így leírva) nem blog. Egy fércmű, egy külön célra összegányolt valami (Ángyán Józsefet, a Vidékfejlesztési Minisztérium volt államtitkárát megvádolandó), ami messze van az előbb említett oldalaktól. Az MTI, mint hírértékkel bíró oldalt említi mégis, ki tudja miért? Ángyán József ügyével, megszólalásaival ebben a bejegyzésben nem foglalkoznék, a Napraforgoblog megjelenése az MTI-nél viszont kifejezetten pikáns témát adott (ahogy az említett »valódi« blogoknak is: itt, itt és itt.) (...)

Egy kis időt vett el csupán az életemből az, hogy egy pontosan ugyanolyan oldalt készítsek a semmiből, mint amit az MTI átvett, majd hírként közölt. Az MTI, ami a közmédia része, a legfontosabb hírszolgáltató. Függetlenül a Napraforgoblog egyetlen posztjának igazságtartalmától, csupán a kínzó kérdések maradnak a számunkra. Már nem kel félni a névtelen bloggerektől? Egy hirtelen összegányolt oldal is jó a legnagyobb magyar hírügynökségnek, de vajon miért? Hova vezet ez? Honnan tudtak a Napraforgoblogról? Ki döntött? A sas, ha jó oka van rá, mégis kapkod legyek után?

Mint egy valódi blog szerzője, kikérem magamnak, hogy ezt az oldalt egy lapon említsék velünk. Ez csupán egy digitális röpcédula, névtelen gyalázkodás. Szomorú, hogy erre hírt lehet ma Magyarországon alapozni.”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/1611


3 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintNekem egy ilyen blog létrehozásához nagyjából 3 percre lenne szükségem. Az, hogy wordban összetákoljak valami hasonló förmedvényt bárkiről, mint amiről ez a "napraforgoblog" szól, talán félórába, aztán copy-paste.

Nade az, hogy a blogbejegyzésemet az MTI "hírértékűnek nyilvánítva" még azelőtt "jelentesse meg", hogy még a 3 perces melóval vacakoltam órákon keresztül, az azért nem akármi!

Orbánisztán és a karaktergyilkosság! Még hogy itt nincs ilyen.


Piszkos bolsevista trükkök ezek, a pártállami időkben így mennek a dolgok, jobb, ha megszokjuk.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó