Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 7. 15:59

Hogy a tulajdonos, a szent sajtószabadság nevében legyen köteles lapjában korlátozás nélkül közzétenni bárki bármely szövegét, a viccek világa.

„Annak követelése, hogy a sajtóüzletbe komoly összegeket befektető tulajdonos, a szent sajtószabadság nevében legyen köteles lapjában korlátozás nélkül közzétenni bárki (»kommentelő«) bármely szövegét, nyilvánvalóan a viccek világa. Ennyi erővel akár helyet kívánhatnának maguknak a drága pénzért felállított köztéri hirdetőoszlopokon éppúgy, mint mondjuk a szendvicsemberek nyakába akasztott táblákon is.

Ellenérvként szokták a tárgyban felhozni, hogy a hozzászólóknak teret engedő oldalak látogatottságának számait alapul véve a piac igenis igényli az ilyesmit, meg hogy mennél hosszabb pórázra eresztik őket, annál népszerűbbek. Úgy lehet, csak éppen a felelősség dolga tisztázatlan. Akkor most ki viseli például a kétségtelenül létező büntetőjogi terheit a – névtelenül közreadni lehetővé tett – szövegekért, az ismeretlen szerző, avagy a nagyon is ismert honlap tulajdonosa?”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/1669


Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó