Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 10. 22:30

Okostelefonon mehet a hanghívás is ip hálózaton, vagyis lófaszt fizetünk majd, nem telefonadót.

„Most pedig tegyük hozzá a telefonadót, amit beszélgetésre és sms-re vetnek ki. Mobil adatforgalomra, internetre nem. (Ilyenkor jó, ha az ötletadó politikus leragadtak a kőbaltánál és a kurblis telefonnál...) Egy céges telefon esetében a havi maximális összeg kb. egy plusz internet előfizetés ára. Okos telefonon pedig mehet a hanghívás is ip hálózaton, vagyis lófaszt fizetünk majd, nem telefonadót.

Ez pedig adhat egy újabb lökést a mobilnetnek. Azt hiszem, ennél ügyesebben nem terelgethetné pártunk és kormányunk a modern technika felé a lakosságot, hát nem?”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/1714


Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintSzerintem ha a gyerekeid oktatására sem költenél, akkor még több pénzed maradna. És ha leszoknál az evésről, akkor még annál is több, és ezt mind befizethetnéd az államadósság csökkentő alapba, vagy segíthetnél Orbán rokonainak, hogy még több állami földet tudjanak bérelni.

Az MSZP-SZDSZ-t felejtsd el: 3000 milliárd manyup pénz, közel ezermilliárd különadó, megemelt nyugdíj és egészségbiztosítási járulék, megnövelt áfa, 3 újabb adó beveztés előtt és ennek ellenére az ország papírjait a bóvli kategóriába minősítették le.

Ez két év mérlege: több ezer milliárd pluszbevétel eredménye folymatos lecsúszás.


Így beszélnek a 2 forintról azok, akik a 300 forintos vizitdíj ellen buzdították az országot: most annak a kamatos árát fizetjük.


Elsinkófált üzemek: a MALÉV csőd hány ember állásvesztését okozta?

És a szétosztott ezer hektárok? Hány család kenyerét veszik el Orbán fodrászai, műkörmösei, lókaparói, vonófényezői?

Ki szabadított segílyből élőket kinek a nyakába?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó