Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 10. 22:30

Okostelefonon mehet a hanghívás is ip hálózaton, vagyis lófaszt fizetünk majd, nem telefonadót.

„Most pedig tegyük hozzá a telefonadót, amit beszélgetésre és sms-re vetnek ki. Mobil adatforgalomra, internetre nem. (Ilyenkor jó, ha az ötletadó politikus leragadtak a kőbaltánál és a kurblis telefonnál...) Egy céges telefon esetében a havi maximális összeg kb. egy plusz internet előfizetés ára. Okos telefonon pedig mehet a hanghívás is ip hálózaton, vagyis lófaszt fizetünk majd, nem telefonadót.

Ez pedig adhat egy újabb lökést a mobilnetnek. Azt hiszem, ennél ügyesebben nem terelgethetné pártunk és kormányunk a modern technika felé a lakosságot, hát nem?”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/1714


Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint"lófaszt fizetünk majd, nem telefonadót"

Már akinek az adatforgalomdíj lófasz..


Nem a narancsos fasiszták vették fel azt a hitelt, amit most nekik kell visszafizetni. A hitelt felvenni kellemes, visszafizetni valahogy nagyon lepra.

Válaszok:
imres | 2012. május 10. 23:29
Erik a Narancs | 2012. május 10. 23:31

Nekem speciel az új SZJA rendszer mellett nem okoz gondot a telefonálás utáni adó kifizetése. 700 ft, majd havonta egyszer nem kocsival megyek a sarki fűszereshez, hanem gyalog. Már meg is spóroltam a 700 ft-ot és még egészséges is. Kedves ballib kommentelők, tanulni kellett volna, meg szorgalmasan dolgozni, akkor nem lenne okotok ilyen csip-csup összegen világvégét vizionálni. És arról az apróságról se feledkezzetek meg, hogy az általatok megszavazott MSZP-SZDSZ vezette a csőd szélére az országot. Ugye mennyivel könnyebb lenne a helyzetünk, ha még meglennének azok az elsinkófált üzemek ahol munkát kapnátok, azok az ellopott ezer milliárdok aminek a részleteit most kell az adónkból visszafizetni, nem lenne egymillió devizahiteles akiknek segíteni kell, hogy ne legyen belőlük hajléktalan. Ha nem tartanánk el azokat a százezreket segílyből akiket Ti szabadítottatok a nyakunkra néhány szavazat reményében. Na lehet tovább hányni az epét az új adók miatt, megdolgoztatok érte.

Válaszok:
alkar70 | 2012. május 12. 15:16
alkar70 | 2012. május 12. 15:23

Szerintem ha a gyerekeid oktatására sem költenél, akkor még több pénzed maradna. És ha leszoknál az evésről, akkor még annál is több, és ezt mind befizethetnéd az államadósság csökkentő alapba, vagy segíthetnél Orbán rokonainak, hogy még több állami földet tudjanak bérelni.

Az MSZP-SZDSZ-t felejtsd el: 3000 milliárd manyup pénz, közel ezermilliárd különadó, megemelt nyugdíj és egészségbiztosítási járulék, megnövelt áfa, 3 újabb adó beveztés előtt és ennek ellenére az ország papírjait a bóvli kategóriába minősítették le.

Ez két év mérlege: több ezer milliárd pluszbevétel eredménye folymatos lecsúszás.


Így beszélnek a 2 forintról azok, akik a 300 forintos vizitdíj ellen buzdították az országot: most annak a kamatos árát fizetjük.


Elsinkófált üzemek: a MALÉV csőd hány ember állásvesztését okozta?

És a szétosztott ezer hektárok? Hány család kenyerét veszik el Orbán fodrászai, műkörmösei, lókaparói, vonófényezői?

Ki szabadított segílyből élőket kinek a nyakába?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó