Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 10. 16:50

A rockot azért nem szereti a kereskedelmi média, mert nem fogyasztásra, hanem inkább lázadásra trenírozza a hallgatókat.

„Az Immigrants kiesése számos okból fáj nekem. Egyrészt azért, mert a rockzene méltatlanul alul van reprezentálva a mainstream médiában. Miközben ez a legnépszerűbb hazai műfaj, amit bizonyít, hogy stadionokat töltenek meg a rockkoncertek, a Viva TV meg a kereskedelmi rádiók belefojtanak minket a pop, soul és R'n'B zenébe, azoknak is a legértéktelenebb, leggagyibb projektjeibe.

Az az elméletem, hogy a rockot (különösen a kemény rockot) azért nem szereti a kereskedelmi média, mert nem fogyasztásra, hanem inkább lázadásra trenírozza a hallgatókat. Márpedig a lázadó, forradalmi tömegek gyakrabban gyülekeznek a Bastille előtt, mint a Tesco parkolójában.”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/1708


9 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintMég egy mondat a cikkből: " És hiába nem volt hétköznapi a produkció, amit leraktak a színpadra, az ezerkezű sms-cézár elhajtotta őket a vérbe. Szomorú és jellemző."

Valahogy az az érzésem, hogy itt tört meg Puzsér, a celeb-szerű szerepben. Őt is legyőzte az előre programozott, agymosott, ezerkezű tömegek ellenlázadása.


Teljesen igaza van. A mainstream média egy rakás szar úgy, ahogy van. A rockot a szocik se szerették - ők sem, ennyi a közös a két rendszerben...


Ha megmagyaráznád a fentieket...
Még hazudni sem tudsz érthetően?
Infantilis!Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó