Teljesítmény, Adottság, Magyarság

2012. június 1. 14:29

Puzsér Róbert
Zsűritag blog

Ha én szerkeszteném a formátumot, akkor ez lenne az a pillanat, amikor minden felelősséget a zsűri kezébe helyeznék, és nem szolgáltatnám ki a fődíj sorsát a könnyekre, drámára és katarzisra áhítozó tömegnek.

„Quantum XXL, Szirota Jennifer, Mészáros János Elek. Ha ez egy parlamenti választás lenne alacsony részvétellel és agresszív nyugdíjas hordákkal az urnák előtt, akkor MJE vélhetően zárójelbe rakná az orbáni kétharmadot, és valahol 70-80% környékén állna be a támogatottsága. Nem lévén nótás kedvű, tartanék is a mészárosi alkotmánytól. Szirota a vidéki városokban söpörné be a második helyet, a Quantum pedig Budapesten szerezne néhány jól fizető, de kevés felelősséggel és még kevesebb munkával járó mandátumot.

Az ezerkezű sms cézár kiismeréséhez azonban nem elégséges Török Gábor köpönyegébe bújni, és úgy előadni a nyilvánvalót, mintha annak bármilyen tudományos értéke volna. Plazma kiesett annak ellenére, hogy sikoltozó tiniluvnyák tízezrei bizonyára komoly forgalmat generáltak a mobilszolgáltatóknál. Az Immigrants úgy esett ki, hogy az egész versenysorozat egyik legkiválóbb produkcióját tették épp a képernyőre, de a Prügyi Duó tagjai sem tudtak harcban maradni, annak ellenére, hogy szánalom-fronton nehéztüzérséggel támadtak.

Nincs valós tudásunk arról, hogy kik, hányszor és mi alapján szavaznak. Ha én szerkeszteném a formátumot, akkor ez lenne az a pillanat, amikor minden felelősséget a zsűri kezébe helyeznék, és nem szolgáltatnám ki a fődíj sorsát a könnyekre, drámára és katarzisra áhítozó tömegnek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/2131