Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. július 7. 08:59

Immáron harmadszor teljesedett be Horn Gyula átka.

„Kedves Barátaim! Ma július 6-án felbontotta a szerződésemet az Echo Tv, azt sem engedve, hogy a nézőktől elköszönjek, ezért itt köszönöm meg mindenkinek, hogy az elmúlt öt év során társam volt a rendszerváltás elkezdésében. Nem rajtunk múlt, hogy nem vittük végig az ügyet, de rajtunk múlik, hogy most ne hagyjuk abba. 

Immáron harmadszor teljesedett be Horn Gyula átka, először 2007-ben telefonált a Híradóba: »Nem akarok több Kubinyit látni a tévében«, és úgy lett. Másodszor a Duna Tv-ben fogtak rám fegyvert a Közügyeink c. műsor letiltása és az Agora felszámolása során, melyekben a Horn félék és bűntársaik ügyeit is taglaltam. Itt még a családomat is megfenyegette az ügynök, akiről kiderült, hogy titokban óránként 50 ezer Ft+áfát fizetett neki a tv vezetése. A hangfelvétel, a lakcím, név és minden egyéb adat megadása ellenére a rendőrségnek nem sikerült azonosítani az elkövetőt és a bűncselekményt. Harmadszor most az Ávósok c. film kommentált változatának a honlapomra kerülése váltott ki heves tiltakozást a MAZSIHISZ és holdudvara részéről. Itt tartunk, ezen a helyzeten fogunk közös erővel változtatni.”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/2999


Összesen 148 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintSzéles Gábor tehet egy szívességet, és leradírozhatja, de izibe mindenhonnan a "nemzet televíziója" c. ócska dumát. Ha ennyi elég volt ahhoz, hogy lapátra tegye Kubinyit, mit várnak a többiek? Nagyon remélem, hogy lesz annyi vér a pucájában Szaniszlónak, Vámosnak és Bayernak is, hogy felállnak és otthagyják az egész kócerájt.

Válaszok:
liberálzöld. | 2012. július 7. 11:43
mahun | 2012. július 7. 11:50
Hajdú Sógor | 2012. július 7. 13:05

"Ha a német náciknak felelniük kellett tetteikért, akkor a zsidó ÁVH-s és egyéb bolsevik keretlegényeknek miért nem?"
------------------------------------
Azért, mert a náci ideológia képviselőit és erőszakszervezetét a II.v.h. során megsemmisítő vereség érte. Totális megsemmisítés, amely a poszt náci hálózattal is le tudott számolni.
Vegyétek már észre, hogy a mai világunk, még mindig a II.v.h. következményeire épül.
Magyarország megítélésében is még mindig - bár gyakran csak látens módon -, de mindez nyomon követhető.
A vesztes hatalmak - főleg Németország és Magyarország - bel- és külpolitikáját egyaránt befolyásolja mindez, még ma is.

A kommunista és szocialista gazemberségek akkor lennének számon kérhetőek teljes keresztmetszetükben, ha egy ugyan akkora méretű, világot átfogó vereséget szenvednének el.
Hogy ez megtörténik-e, az kérdéses (vajon, megér-e egy újabb világégést, vagy szépen csendben hagyni kell elsorvadni, átalakulni).

Addig pedig be kell érnünk a fokozatos de mégis progresszív megoldásokkal, amelyek sajnos egyúttal magukban hordozzák a kibúvás lehetőségét és a szervezet maradványainak időszakos romboló tevékenységét.

Kár ezen morfondírozni addig, amíg a posztkommunisták a Győzelem Napját együtt ünnepelik a Nyugattal.

Válaszok:
julianus | 2012. július 7. 10:52
julianus | 2012. július 7. 10:55

Kedves Kubinyi Úr!

Egy kollégája nemrég megkérdezte, ugyan, mondanák meg neki végre, mi az. hogy "jó magyar ember?"
Megválaszolhatok néki: a jó magyar ember olyan, mint Ön!
Összefüggést e megjegyzés és a fölmondás közt könnyű megtalálni!
Az is igaz, széles a Széles birodalom, nem csoda, ha féltik!
Isten áldja meg Önt, nagyon fog hiányozni!


Kedves Julianus!
Én úgy gondolom, hogy ma már túljutottunk azon a ponton, ahol a politikát korábban megosztó demagógiával próbálkozhatna valaki.
A mai szocialisták sem ezt teszik (a külföldiek sem).
A bal/jobb szembenállás - közhely ugyan -, de valóban egyre értelmetlenebb.

Ma, legalább is nekem úgy tűnik, a politikai ellenfél lejáratása lett a legfőbb fegyver.
A politikai táborok szembefeszülése dominál, függetlenül azok deklarált céljaitól. Ami, már csak azért is igaz, hiszen nincsenek is deklarált célok, csupán szekértáborok, amelyeknek egyetlen céljuk van, a másik tábor legyőzése, megsemmisítése. Na és mindezt, nem programokkal és azok megvalósításán való fáradozással, hanem a politikai rivális mocskolásával.
Az egész a Római Birodalom zöldek és kékek viszályára emlékeztet, ahol semmit sem változtatott bármelyik szín is győzött.

Egyre nyilvánvalóbb, hogy el kell hagyni a napi politikának a bal-jobb megosztás gyakorlatát; egyrészt, mert mára tartalmát veszítette (lásd, pl. az amerikai gyakorlatot: a demokratákat baloldalinak, míg a republikánusokat jobboldalinak tartják. Kész röhej!!);
másrészt, mert nem kínálnak alternatívát a szemben állók.
Egyetlen szempont maradt talán, hogy melyik politikai csoportosulás kiknek az érdekszférájába tartozik: a szűkebben vett hazai érdekek mentén politizál-e, vagy a könnyebb utat választva teljesen alárendeli a politikáját az internacionalista, esetleg egy éppen aktuális nagyhatalmi elvárásnak.
Az utóbbi évtizedek során nekünk igazán volt alkalmunk ezeket a változatokat megtapasztalni.

Van ugyan még egy aspektus, de ennek kiterebélyesedése, avagy elsorvadása még nem tisztázódott. A zsidók térnyerésére gondolok, amely soha sem látott veszélyt jelent a világ jövőjét illetően.
A zsidóknak az évezredes világuralmi harcának óriási esélyt adott a holokauszt, amelyet zseniális módon használnak ki, és mára szinte szent, érinthetetlen kultusszá, tabuvá sikerült formálniuk. Tegyük hozzá: kellett ehhez egy naív, de nagy potenciával rendelkező világhatalom, az USA.

Válaszok:
duzur | 2012. július 7. 11:54
julianus | 2012. július 7. 12:20

Most derül ki, hogy Széles Gábor is zsidó de legalábbis zsidó-bérenc vagyis kapzsi keresztény! Hogy mik vannak! Mára már mindenki gyanus!..


Jórészt értelmes felvetéseidnek, zseniális következtetése, hogy a világ összes bajának okai a zsidók és, ha azok eltünnének, kitörne mindenütt a harmónikus boldogulás. A kapzsiság ugyanis mindenütt csak a zsidók génjeiben vannak jelen...

Válaszok:
Forsz | 2012. július 7. 12:46

Szerintem a Vámos magyar, és nem örül.

Válaszok:
duzur | 2012. július 7. 12:08
duzur | 2012. július 7. 12:11
duzur | 2012. július 7. 12:13

Ebben az esetben mindegy, de nem magyar, csak egy gyáva nyúl.


A legjobb vicc az, hogy ha komolyan feltárják az AVH kisded dolgait, egyrészt több érintettre derülne fény a rokonságokban, mint gondolnánk és messze nemcsak zsidó körökben... Ez lehet az oka a kirúgásnak. Nem csak az lehet gond ami a filmben szerepel, hanem az is, ha onnan bomlanak további szálak szélesebb körökben...

Válaszok:
Hajdú Sógor | 2012. július 7. 13:21

Pont az ilyen, akár aljas, "megkérdözhetöségek" terelik automatikusan a zsidókat a cionizmus felé. Még aki maximálisan is magyar-érzelmü, csak éppen zsidó, mahun számára simán gyülölhetö...

Szerencsére én is tudom, hogy vannak normális, söt! kitünö keresztény emberek szülöhazámban is.

Válaszok:
mahun | 2012. július 7. 12:29

Belegabalyodtam kissé. Helyesen:"megkérdöjelezhetö"

Válaszok:
sunázó | 2012. július 7. 12:13

Mégegyszer nekimegyek: "megkérdöjelezhetöségek" :-)


De legalább belöled sugároz a keresztényi szeretet...

És persze rendes zsidó ugyebár az aki legalábbis megölt már egy másik zsidót...

Válaszok:
mahun | 2012. július 7. 13:18

"....felvetéseidnek,.......következtetése, hogy a világ összes bajának okai a zsidók és, ha azok eltünnének, kitörne mindenütt a harmónikus boldogulás. A kapzsiság ugyanis mindenütt csak a zsidók génjeiben vannak jelen..."
------------------------------------
Kedves duzur, nem ezt mondtam. Nagyon nem ezt.
A kapzsiság emberi tulajdonság és valamennyi emberben jelen van, kinél nagyobb, kinél kisebb mértékben. Erről egy szót sem említettem.
Azonkívül azt sem mondtam, hogy a zsidók eltűnésével reánk törne a boldog idők korszaka.

Mivel - tőled - tudom, hogy zsidó vagy, túl nagy vitára nem készülök, de megismétlem a mondandóm lényegét.
A zsidók deklarált céljait ismerjük; azt is, hogy ennek érdekében a legalattomosabb tanítások találhatóak az évezredes tananyagaikban. Nem tudok egyetlen népet sem, amely szentesítette volna világuralmi céljait.
Sokáig csupán megmosolyogni valónak és buta szófia beszédnek tartottam mindezt; az igazság az, hogy annak is tűnt, tűnhetett évszázadokon át, ám ma döbbenten tapasztaljuk, hogy az, ami a történelmük során a legnagyobb tragédiát jelenthette számukra, ugyanakkor a legnagyobb történelmi esélyt is elhozta nékik, hogy a meghirdetett és a mai napig is hitt céljukat elérjék.
A holokausztról beszélek, amelyet gátlástalanul és hihetetlen ügyességgel használnak fel/ki arra, hogy ha nem is erővel, de eszmei eszközökkel valósíthassák meg évezredes céljukat.
Ezzel pedig úgy gondolom, szembe kell szállni, nem azért, mert zsidók, hanem, mert egyetlen nép sem törhet erre a szerepre, az ugyanis pusztító hatással járna együtt, bárkiről legyen is szó.
Nem sikerülhet ez az USA-nak sem (erővel), nem sikerülhet a zsidóknak sem eszmei-, pénzügyi eszközökkel sem.
Mellesleg, azt gondolom, hogy bármennyire is tűnik most ígéretesnek ez a fejlemény, mégis úgy látom, hogy ha a zsidók közel jutnának egy ilyen állapothoz, az egyúttal a végük kezdetét is jelentené. Nagyon ajánlatos lenne számukra, hogy ezt ne feledjék.


Kedves Julianus!
12:20-as bejegyzésed utolsó bekezdésével teljes mértékben egyet értek.
A hazug és totális melléfogást jelentő neoliberalizmus valóban az eddigi legnagyobb métely az emberiség történetében, amely ellen minden józan embernek harcolni kell!
Tudom, hogy ez a megfogalmazás kissé avítt és lejáratódott, de most nagyon fontos dologról van szó és ez esetben a legkifejezőbb módot kell használni.

Válaszok:
julianus | 2012. július 7. 13:16

A mostani közalkalmazottak pedig a jelenkori pusztító rendszert szolgálják 22 éve, aminek a jövőben pont olyan lesz a megítélése, ha nem rosszabb, mint a rohadt szovjet érának.
Ezzel hogyan fog elszámolni a gyermekének a ma embere?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó