Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. július 7. 08:59

Immáron harmadszor teljesedett be Horn Gyula átka.

„Kedves Barátaim! Ma július 6-án felbontotta a szerződésemet az Echo Tv, azt sem engedve, hogy a nézőktől elköszönjek, ezért itt köszönöm meg mindenkinek, hogy az elmúlt öt év során társam volt a rendszerváltás elkezdésében. Nem rajtunk múlt, hogy nem vittük végig az ügyet, de rajtunk múlik, hogy most ne hagyjuk abba. 

Immáron harmadszor teljesedett be Horn Gyula átka, először 2007-ben telefonált a Híradóba: »Nem akarok több Kubinyit látni a tévében«, és úgy lett. Másodszor a Duna Tv-ben fogtak rám fegyvert a Közügyeink c. műsor letiltása és az Agora felszámolása során, melyekben a Horn félék és bűntársaik ügyeit is taglaltam. Itt még a családomat is megfenyegette az ügynök, akiről kiderült, hogy titokban óránként 50 ezer Ft+áfát fizetett neki a tv vezetése. A hangfelvétel, a lakcím, név és minden egyéb adat megadása ellenére a rendőrségnek nem sikerült azonosítani az elkövetőt és a bűncselekményt. Harmadszor most az Ávósok c. film kommentált változatának a honlapomra kerülése váltott ki heves tiltakozást a MAZSIHISZ és holdudvara részéről. Itt tartunk, ezen a helyzeten fogunk közös erővel változtatni.”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/2999


156 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint...baromság...

Az ÁVÓsokról bárki bármit forgathat....

A lényeg az,...hogy a leforgatott anyag köszönő viszonyban van-e a valósággal, vagy csak mezei uszítás....

...bár, még ez is elmegy, és emmi baj sincs vele, ha nyiltan felvállalja az uszítást (mint pl a hülye szaniszló)...csak nem kéne "dokumentumfilm"ként beszopattatni a semmit...


Úgy látszik ebben az országban még mindig nem lehet nyilvánosságra hozni az igazságot és szabadon beszélni róla.Agyő ECHO TV.


....hülye picsa!

Nagyon el lennél keseredve, ha kiderülne,...nem mindegyik ávós volt zsidó?

Tanulmányozd az 56-ban bokájuknál fogva felkötött, meztelen ávós sorkatonák farkát egy kicsit tüzetesebben....

Válaszok:
Szadik_1 | 2012. július 7. 12:55
gvarga10 | 2012. július 7. 14:29

Az ÁVH-tól a mai napig félnek.Nem véletlenül!Ki gondolná,hogy a jóságos bácsika résztvett emberek
verésében,kinzásában és hamisan tanuskodott
"ellenforradalmi " ügyekben.Az itéletek szigorúak voltak,lévén statárium-nem egyszer halálosak.
Ma is felhasználja egykori kapcsolatatit,meg családi vonalon és "elvtársi barátság" révén
gyermekei,unokái révén is érvényesitetteni tudja
akaratát.
Nem is hinnéd,de igy van.A "kapcsolat "ott rejtőzik valamely igazságügyi,fegyveres testületi,hivatalnoki beosztásban és intézkedik.
Ő személy szerint nem priuszos.
Ez a módszer ugyebár hatékony! Vetted Tamás?


Mondtam már,...az uszítással nincsen baj,...ha valaki nyíltan vállalja,...mint pl a hülye szaniszló...

A valóságot bárki használhatja (és használja is) uszításra...

A gond a könnyen azonosítható hamisítással van...


...nagyon sok csodálkozni valód van még neked neked,...te sötét gyökér...

A hozzád hasonló taplókból toborzott csürhén kérd számon, hogy kit és miért lógattak fel...


Szerintem a probléma gyökere 1989-ben keresendő a kerekasztal tárgyalásoknál. Minden ami ezután történt, három párt számlájára írható. Elsősorban az MDF és SZDSZ sara, hogy nem tudtak megegyezni, koalíciós kormányt alakítva az MSZMP utódpártját hátrébb szorítani. Az MSZP az elmúlt 12 éves kormányzati szerepében a gyakorlatban soha sem volt baloldali párt – most sem, beleértve a DK-t is - hanem jobboldali, megtűzdelve némi baloldali szlogenekkel. Ehhez „csatlakozott” az SZDSZ, mint „házastárs”. A kerekasztal tárgyalások során az MSZP magatartása magyarázható, ha az ő oldaluk nézőpontjából vizsgáljuk a történéseket, mert az érdekszférájuk a megszerzett gazdasági hatalmat akarta megőrizni és a gyarapításhoz szükséges lehetőségeket megtartani. A magyar választók többsége ezért büntette ilyen mértékben a három pártot, illetve ezért szavazta ki a parlamentből a két pártot. A jelenlegi LMP se nem baloldali, se nem jobboldali. Meglátásom szerint pártnak sem nevezhető, hanem egy civil szerveződésnek, amely párttá alakult.

Rátérve a konkrét témára, szerintem az 1989-es és az ezt követő politikai, gazdasági hatalmi harcok eredményezték a hatalomban lévők és a közbeszéd ilyen arányú stílusváltását. Minden eszköz megragadtak, hogy a másikat lejárassák, címkéztek és nem riadtak vissza attól sem, hogy a társadalmat megosztva kiélezzék az etnikai megkülönböztetést. A hatalom visszaszerzésének reményében ezt teszik ma is, melynek súlyos következményei lehetnek. Ezért lenne fontos erről nyíltan polémiát folytatni, s feltárni azokat a tényezőket, amelyet Kubinyi Tamás elkezdett.

Ez azonban nemcsak Magyarországra, hanem nagyon sok országra, szövetségre jellemző, csak jól tudják leplezni. Szomorú, hogy az elit sem tudja magát távol tartani a napi politikától, s ezzel a civil szerveződések is megakadnak.

Mindennek az is következménye, hogy némelykor elhangzanak olyan kijelentések, amelyek a választók lecserélésére utalnak.

Egyszóval jelenleg itt tart a világ és egyre gyorsuló mozgással rohan a szakadékba.


Széles Gábor tehet egy szívességet, és leradírozhatja, de izibe mindenhonnan a "nemzet televíziója" c. ócska dumát. Ha ennyi elég volt ahhoz, hogy lapátra tegye Kubinyit, mit várnak a többiek? Nagyon remélem, hogy lesz annyi vér a pucájában Szaniszlónak, Vámosnak és Bayernak is, hogy felállnak és otthagyják az egész kócerájt.


"Ha a német náciknak felelniük kellett tetteikért, akkor a zsidó ÁVH-s és egyéb bolsevik keretlegényeknek miért nem?"
------------------------------------
Azért, mert a náci ideológia képviselőit és erőszakszervezetét a II.v.h. során megsemmisítő vereség érte. Totális megsemmisítés, amely a poszt náci hálózattal is le tudott számolni.
Vegyétek már észre, hogy a mai világunk, még mindig a II.v.h. következményeire épül.
Magyarország megítélésében is még mindig - bár gyakran csak látens módon -, de mindez nyomon követhető.
A vesztes hatalmak - főleg Németország és Magyarország - bel- és külpolitikáját egyaránt befolyásolja mindez, még ma is.

A kommunista és szocialista gazemberségek akkor lennének számon kérhetőek teljes keresztmetszetükben, ha egy ugyan akkora méretű, világot átfogó vereséget szenvednének el.
Hogy ez megtörténik-e, az kérdéses (vajon, megér-e egy újabb világégést, vagy szépen csendben hagyni kell elsorvadni, átalakulni).

Addig pedig be kell érnünk a fokozatos de mégis progresszív megoldásokkal, amelyek sajnos egyúttal magukban hordozzák a kibúvás lehetőségét és a szervezet maradványainak időszakos romboló tevékenységét.

Kár ezen morfondírozni addig, amíg a posztkommunisták a Győzelem Napját együtt ünnepelik a Nyugattal.

Válaszok:
julianus | 2012. július 7. 10:52
julianus | 2012. július 7. 10:55

...."kézzel fogható" a "bizonyítékom"....miszerint nem vagyok zsidó....

...te viszont pontosan olyan hülye vagy mint a szaniszlód,...

Nektek a világ olyan egyszerű...minden baj oka a zsidó...
Nélkülük életetek az értelmét veszítené..))


...Hülye szájkaratés kis buzigyerek... verd ki inkább...))


Szerintem amiről te írsz és kívánatosnak tartanál soha nem fog bekövetkezni jövőben, ahogy múltban sem következett be. Mindig beleesünk az – általam hibának tartott – általánosítás bűvöletkörében, hogy egyetlen eseményt általánosítunk, és sem horizontális, sem vertikálisan nem elemezzük, nem vesszük figyelembe a történéseket. Címkézünk.
Szerintem amennyiben megvizsgáljuk az elmúlt történelmi időszakot, a bal és jobb filozófiát, akkor ezt két fő irány figyelembevételével tehetjük meg. Az egyik a tulajdonviszony, a másik az elosztási viszony – a többi ezek árnyalatai - s ennek ismertében lehet vizsgálni a hatalmi viszonyokat, hogy ezek milyen formában működnek, valósulnak meg, konszenzus, vagy diktatórikus formában.
Ma világviszonylatban azt tapasztaljuk, hogy a szellemi és fizikai munka által előállított értékek 80 %-a a tulajdonosokhoz, befektetőkhöz kerül és tényleges előállítókhoz a 20 %-ék. Szerintem, aki ezt az arányt akarja konzerválni, vagy ide-oda tologatással kicsit mérsékelni, az nem rendelkezik semmilyen baloldalisággal, Aki viszont ezt az arányt minél jobban közelíteni akarja egymáshoz, rendelkezik baloldali attitűddel. Aki mindezt konszenzusos alapon kívánja megoldani demokratikus, aki viszont radikális eszközökkel, a cél szentesíti az eszközt jelszóval, diktatórikus és életveszélyes. Mindez azonban nem egy-egy eset, történet kapcsán mérhető, hanem minden egyest mérlegre téve és ezek összességében.

Válaszok:
Forsz | 2012. július 7. 11:42

Bocs ezt lehagytam.

Természetesen, ha csak felületében nézzük és egy-egy történés alapján véleémezzük, akkor egyet tudok érteni az általad megfogalmazottakkal.


Ez egy nagy blöff kedves georg1945. Aki ezt megszövegezte szűklátókörű, diktatórikus, narchista, ember ellenes, mert az állítás nem igaz, főleg nem valós. Soha nem létezett ember bűn nélkül és ilyen ember ma sem létezik. Valamilyen formában megjelenik mindnyájunkban. Aki mást állít hazudik, tehát bűnös. Akik az „az élet tagadását” tűzik a zászlajukra, azok diktatórikusak, a cél szentesíti az eszközt vallják és képesek az emberi élet kioltására is, ha ez céljaiknak megfelel. Ez a magatartás, mind baloldalon mind jobboldalon jelen volt/van. Nincs übermens! Érted georg1945., NINCS! Aki erre az útra téved a világ felszámolására törekszik.

Szerintem téves úton jár, aki azt hiszi az antiszemitázás, a nácizás, fasisztázás megbélyegzése, vád csak valós események tagadása miatt él és virul napjainkban. Másban látom a fő okát. A globalizmus filozófiájában, a nemzetek bomlasztásában, a nemzetek szövetségének az átkonvertálás igényében. Jól látszik ez az EU törekvéséiben is. Mindez megjelenik a jobboldal és baloldal tekintetében. Magyarországon a korábbi időszakban felszámoltak még azokat a baloldali pártokat is – Szociáldemokrata Párt – amelyek össznemzeti érdekeket képviseltek és az elosztás arányainak a megváltoztatásáért szálltak síkra demokratikus eszközökkel. Ez ma sem változott.


Szegény embert kibaszták a nácitévéből, mert zsidózott. Ezt tényleg nehéz lehet ép ésszel foldolgozni. Hát még anélkül.


Kedves Kubinyi Úr!

Egy kollégája nemrég megkérdezte, ugyan, mondanák meg neki végre, mi az. hogy "jó magyar ember?"
Megválaszolhatok néki: a jó magyar ember olyan, mint Ön!
Összefüggést e megjegyzés és a fölmondás közt könnyű megtalálni!
Az is igaz, széles a Széles birodalom, nem csoda, ha féltik!
Isten áldja meg Önt, nagyon fog hiányozni!


Kedves Julianus!
Én úgy gondolom, hogy ma már túljutottunk azon a ponton, ahol a politikát korábban megosztó demagógiával próbálkozhatna valaki.
A mai szocialisták sem ezt teszik (a külföldiek sem).
A bal/jobb szembenállás - közhely ugyan -, de valóban egyre értelmetlenebb.

Ma, legalább is nekem úgy tűnik, a politikai ellenfél lejáratása lett a legfőbb fegyver.
A politikai táborok szembefeszülése dominál, függetlenül azok deklarált céljaitól. Ami, már csak azért is igaz, hiszen nincsenek is deklarált célok, csupán szekértáborok, amelyeknek egyetlen céljuk van, a másik tábor legyőzése, megsemmisítése. Na és mindezt, nem programokkal és azok megvalósításán való fáradozással, hanem a politikai rivális mocskolásával.
Az egész a Római Birodalom zöldek és kékek viszályára emlékeztet, ahol semmit sem változtatott bármelyik szín is győzött.

Egyre nyilvánvalóbb, hogy el kell hagyni a napi politikának a bal-jobb megosztás gyakorlatát; egyrészt, mert mára tartalmát veszítette (lásd, pl. az amerikai gyakorlatot: a demokratákat baloldalinak, míg a republikánusokat jobboldalinak tartják. Kész röhej!!);
másrészt, mert nem kínálnak alternatívát a szemben állók.
Egyetlen szempont maradt talán, hogy melyik politikai csoportosulás kiknek az érdekszférájába tartozik: a szűkebben vett hazai érdekek mentén politizál-e, vagy a könnyebb utat választva teljesen alárendeli a politikáját az internacionalista, esetleg egy éppen aktuális nagyhatalmi elvárásnak.
Az utóbbi évtizedek során nekünk igazán volt alkalmunk ezeket a változatokat megtapasztalni.

Van ugyan még egy aspektus, de ennek kiterebélyesedése, avagy elsorvadása még nem tisztázódott. A zsidók térnyerésére gondolok, amely soha sem látott veszélyt jelent a világ jövőjét illetően.
A zsidóknak az évezredes világuralmi harcának óriási esélyt adott a holokauszt, amelyet zseniális módon használnak ki, és mára szinte szent, érinthetetlen kultusszá, tabuvá sikerült formálniuk. Tegyük hozzá: kellett ehhez egy naív, de nagy potenciával rendelkező világhatalom, az USA.

Válaszok:
duzur | 2012. július 7. 11:54
julianus | 2012. július 7. 12:20

Most derül ki, hogy Széles Gábor is zsidó de legalábbis zsidó-bérenc vagyis kapzsi keresztény! Hogy mik vannak! Mára már mindenki gyanus!..


Jórészt értelmes felvetéseidnek, zseniális következtetése, hogy a világ összes bajának okai a zsidók és, ha azok eltünnének, kitörne mindenütt a harmónikus boldogulás. A kapzsiság ugyanis mindenütt csak a zsidók génjeiben vannak jelen...

Válaszok:
Forsz | 2012. július 7. 12:46

Szerintem a Vámos magyar, és nem örül.

Válaszok:
duzur | 2012. július 7. 12:08
duzur | 2012. július 7. 12:11
duzur | 2012. július 7. 12:13

Ebben az esetben mindegy, de nem magyar, csak egy gyáva nyúl.


A legjobb vicc az, hogy ha komolyan feltárják az AVH kisded dolgait, egyrészt több érintettre derülne fény a rokonságokban, mint gondolnánk és messze nemcsak zsidó körökben... Ez lehet az oka a kirúgásnak. Nem csak az lehet gond ami a filmben szerepel, hanem az is, ha onnan bomlanak további szálak szélesebb körökben...


Pont az ilyen, akár aljas, "megkérdözhetöségek" terelik automatikusan a zsidókat a cionizmus felé. Még aki maximálisan is magyar-érzelmü, csak éppen zsidó, mahun számára simán gyülölhetö...

Szerencsére én is tudom, hogy vannak normális, söt! kitünö keresztény emberek szülöhazámban is.


Belegabalyodtam kissé. Helyesen:"megkérdöjelezhetö"


Mégegyszer nekimegyek: "megkérdöjelezhetöségek" :-)


Kedves Forsz fórumtársam én meg úgy gondolom, hogy téves úton jársz, amikor azt írod „Én úgy gondolom, hogy ma már túljutottunk azon a ponton, ahol a politikát korábban megosztó demagógiával próbálkozhatna valaki.”, mert ezt az állításod nem támasztják alá a 2010-es választások, sőt még az ezt követő közvélemény kutatások adatai sem. Ez soha sem fog megszűnni. Az is tény, hogy kezd átbilleni a pártok egymás elleni harcában, de ebben éppúgy benne van a demagógia, mint a választási propaganda szövegben. Ezt fejezi ki, amikor azt írod „A politikai táborok szembefeszülése dominál”, vagyis létezik más is. A meggyőzés, legyőzés, megsemmisítés nem azonos fogalmak. Napjainkban az első kettő csak látszat, s az utóbbi a megsemmisítés a jellemző. Ehhez vannak rendelve az általad és általam is felsorolt eszközök. Jónak tartom a hasonlatot, ezért mondom nagyon sokszor; a történelem ismétli önmagát, csak más formában jelenik meg.

Szerintem a bal és jobb megfogalmazás napjainkban is reális lenne, ha a tényeket, a valóságot vennénk figyelembe. Marx és Lenin marxizmusát éppúgy utópiának tarom , mint ahogy az übermens elméletet. Mindegyikben fellelhető egy olyan minőségi egyenlőség, amely soha nem létezett és soha nem fog bekövetkezni, legfeljebb csak lehet hozzá közelíteni. Ennek pedig egyetlen módja van a kölcsönösség, a konszenzus. Ez a demokráci alapja, s aki nem ezen az után jár, az a diktatúra útját választotta.

Nem hiszek abban a megoldásban, amelyik a származási, faji, világnézeti alapon való megkülönböztetésen alapszik. Az emberi bűn az amely mindent megváltoztat. A jót rosszra fordítja, önzővé, öntelté, akarnokká, gyűlölködővé tesz. Ez a hatalom formájában jelenik meg, s független a származástól, fajtól, világnézettől.

Minden emberi élet kioltása bűn, ez alól nincs mentség. A kis bűn is bűn. Ilyen mentség sem lehet. Aki a bűnöst pártfogásba veszi, vagy tagadja a bűnt, szintén bűnt követ el.

DE!
Aki az ellene elkövetett bűnnel visszaél, és azt is bűnössé akarja tenni – bűnös nemzet, nép – az is bűnt követ el, mely elvezet akár ismételten az emberi élet kioltásához is.

Szerintem a világ jövőjét nem az egyes fajok, származások veszélyeztetik, hanem az a liberális, avagy neoliberálisnak nevezett felfogás – a globális finánctőke - amelyik összekeveri a szabadságot a szabadossággal, a gyakorlatban pedig az egoizmust teremti meg, s ezzel eléri az egyén szabadságának az elvesztését. Aki nem ura önmagának, aki csak önmagának él, kihasználva mindent és mindenkit, az nem szabad, hanem önmaga rabja.

Válaszok:
Forsz | 2012. július 7. 12:57

nem nézek echot, de mintha elgurult volna a gyógyszere csöppet


Ne haragudj, de ez nem derült ki az írásodból. Ismerem az általa írtakat. Sok vitában volt részem vele kapcsolatban is, melyre most hely és idő hiányában nem térek ki. Egyetértek azzal, hogy kegyetlen filózóiaia megfogalmazás, számomra egyáltalán nem elfogadható. Azt viszont egyértelműen, minden tekintetben elutasítom, hogy bármiylen igazságot, valóságot tartalmazna. Röviden leírtam a bejegyzésedben megfogalmazottakkal kapcsolatos véleményem, ami nem változott meg, s a jövőben sem fog megváltozni.


De legalább belöled sugároz a keresztényi szeretet...

És persze rendes zsidó ugyebár az aki legalábbis megölt már egy másik zsidót...


ööö...
...csak én érzek némi kézavart?

összefoglalnám, miért:
1. Horn szoci. az echo tv fideszes-jobbikos. miért rúgná ki? horn kedvéért?

2. horn most kómában van, tehát nem telefonálhatott oda. akkor ki volt? egy másik szoci? (lásd 1. pont)

3. kubinyi szerint a zsidók voltak (mégse a szocik, vagy a zsidó szocik). de az echo tv fideszes, tehát akkor egy fideszes zsidó volt? de a fidesz nem keresztény néppárt?


Már megint itt hözöngsz? Tőletek nem lehet egy értelmes beszélgetést végigvinni, mindenütt a mocskolódó, kocsmai szöveget lehet látni.
Szégyelhetnéd magad, s örülhetnél, ha valaki szóbaáll veled. Még azt sem érdemled meg, hogy veled szemben bárki pejoratív jelzőkkel illessen, mert a legalja vagy.

A 2006-os Pesti gyújtógatást te és a hozzád hasonlóknak lehet "köszönni", akik közvetve, vagy köözvetlen végivitték. Azóta is gyúőjtogatok, gyülölköttök. Senki vagytok, egy rákos daganat a nemzet testén.

Válaszok:
julianus | 2012. július 7. 12:48

"....felvetéseidnek,.......következtetése, hogy a világ összes bajának okai a zsidók és, ha azok eltünnének, kitörne mindenütt a harmónikus boldogulás. A kapzsiság ugyanis mindenütt csak a zsidók génjeiben vannak jelen..."
------------------------------------
Kedves duzur, nem ezt mondtam. Nagyon nem ezt.
A kapzsiság emberi tulajdonság és valamennyi emberben jelen van, kinél nagyobb, kinél kisebb mértékben. Erről egy szót sem említettem.
Azonkívül azt sem mondtam, hogy a zsidók eltűnésével reánk törne a boldog idők korszaka.

Mivel - tőled - tudom, hogy zsidó vagy, túl nagy vitára nem készülök, de megismétlem a mondandóm lényegét.
A zsidók deklarált céljait ismerjük; azt is, hogy ennek érdekében a legalattomosabb tanítások találhatóak az évezredes tananyagaikban. Nem tudok egyetlen népet sem, amely szentesítette volna világuralmi céljait.
Sokáig csupán megmosolyogni valónak és buta szófia beszédnek tartottam mindezt; az igazság az, hogy annak is tűnt, tűnhetett évszázadokon át, ám ma döbbenten tapasztaljuk, hogy az, ami a történelmük során a legnagyobb tragédiát jelenthette számukra, ugyanakkor a legnagyobb történelmi esélyt is elhozta nékik, hogy a meghirdetett és a mai napig is hitt céljukat elérjék.
A holokausztról beszélek, amelyet gátlástalanul és hihetetlen ügyességgel használnak fel/ki arra, hogy ha nem is erővel, de eszmei eszközökkel valósíthassák meg évezredes céljukat.
Ezzel pedig úgy gondolom, szembe kell szállni, nem azért, mert zsidók, hanem, mert egyetlen nép sem törhet erre a szerepre, az ugyanis pusztító hatással járna együtt, bárkiről legyen is szó.
Nem sikerülhet ez az USA-nak sem (erővel), nem sikerülhet a zsidóknak sem eszmei-, pénzügyi eszközökkel sem.
Mellesleg, azt gondolom, hogy bármennyire is tűnik most ígéretesnek ez a fejlemény, mégis úgy látom, hogy ha a zsidók közel jutnának egy ilyen állapothoz, az egyúttal a végük kezdetét is jelentené. Nagyon ajánlatos lenne számukra, hogy ezt ne feledjék.


Már a méreg elhomályosít, kénytelen vagyok javítani.

A 2006-os Pesti gyújtogatást te és a hozzád hasonlóknak lehet "köszönni", akik közvetve, vagy közvetlen végigvitték. Azóta is gyújtogatok, gyűlölködtök. Senkik vagytok, egy rákos daganat a nemzet testén.


A többségük alföldi paraszt, vagy iparos-fiú volt.
Zöld-ÁVÓ-sok (a határőrség elődje), akiket egyszerűen odavezényeltek.

Válaszok:
julianus | 2012. július 7. 13:13

Kedves Julianus!
12:20-as bejegyzésed utolsó bekezdésével teljes mértékben egyet értek.
A hazug és totális melléfogást jelentő neoliberalizmus valóban az eddigi legnagyobb métely az emberiség történetében, amely ellen minden józan embernek harcolni kell!
Tudom, hogy ez a megfogalmazás kissé avítt és lejáratódott, de most nagyon fontos dologról van szó és ez esetben a legkifejezőbb módot kell használni.

Válaszok:
julianus | 2012. július 7. 13:16

most nézegetem kubinyi weboldalát.
ő az alapítója az Álmos Király Akadémiának? ahol az előadók: Wittner, Gaudi-Nagy, Budaházy Mária (az anyuka, igen).
köszönöm, nincs több kérdésem, doktor úr.


Ennek nézzél utánna, mert ez így se nem igaz, ennek következtében nem valóság.
A Magyar Államrendőrség Államvédelmi Osztálya rövidétese az AVO. Elődje a Politikai Rendészeti Osztály, rövidítve PRO. Az ÁVH az ÁVO utódja - sokkal nagyobb hatáskörrel - vagyis teljes néven Belügyminisztérium Államvédelmi Hatósága. Hatáskörébe kerültek az Államrendőrség határrendészeti, folyamrendészeti és légi közlekedési rendészeti hatóságai, a Külföldieket Ellenőrző Országos Központi Hatóság (KEOKH), az útlevelek kiállításának joga is.

Válaszok:
Secnir | 2012. július 7. 13:23

Akkor ebben kölcsönösen megállapodhatunk. Köszönöm a válaszokat, további szép napot.
Üdv. julianus


figyelj, történelmi tényekkel ne traktáld őket, csak összezavarsz vele mindenkit.
ha beszélgetsz a mandi törzsközönségével, akkor vedd tudomásul: 1945-től 1991-ig itt ÁVÓ volt! utána 2002-től 2010-ig!
:)

Válaszok:
julianus | 2012. július 7. 13:55

Nem fog menni. Sajnálom, ilyen vagyok így kell elfogadni még 50 évig, s akkor betöltöm a 120-et, s újra megfiatalodok. :)


Most akkor mi lesz? Elmész bérmálkozni? :)


Mit mondjak? Nem szakad meg a szívem érted. Felőlem az egész mocsok TV-t is kirúghatnák.


Hát....Én nem vagyok oda,a "Szent Korona,kozmikus antenna-Jézus magyar volt " jobbos vonalért,mert úgy gondolom,mindennek meg van a határa.. Azt gondolom azonban,ha Kubinyi szavainak csak a fele igaz, az gáz... Be kell hívni az irodába,leültetni,megkínálni egy csésze kávéval,és megmondani: Tamáskám! Szar amit csinálsz! Ez az egyenes beszéd! Nem pedig ráküldeni magánnyomozókat,meg hiénákat,na és a családjára is! Milyen dolog ez? A kommunisták persze dögöljenek meg,eben nem szállok vitába senkivel!


Amennyiben ismernéd a katolikus vallást, akkor ilyen buta kérdést nem tennél fel. Kivéve, ha te vagy Gyurcsány Ferenc.


Ki állit ilyet?Le kell szögezni,hogy az ÁVH
tagjai-márcsak a létszámuktól függően is
túlnyomó többségben nem voltak zsidók.
Annyi volt benne,hogy a fogdaőr az nem volt zsidó,a kapuügyeletes sem,az őrség tagjai sem,de a parancsnok,nyomozó,operativ tiszek nagyrésze
az volt.Ott voltak még a fedett állások,(szt tisztek),ahol pl évtizedek multán jöttem rá,hogy egyik kedves évfolyamtársam szt tiszt volt.
(és nem zsidó)


A mostani közalkalmazottak pedig a jelenkori pusztító rendszert szolgálják 22 éve, aminek a jövőben pont olyan lesz a megítélése, ha nem rosszabb, mint a rohadt szovjet érának.
Ezzel hogyan fog elszámolni a gyermekének a ma embere?


És milyen igaza van a Zsocának. Ti tényle tetvek vagyto, fehérjehalmaz elvtárs.


Mintha a Klubrádió nem fizetett volna? Tévedek?


Az ECHO-tv szép sorban válik meg azoktól az emberektől, akik miatt a legtöbben nézik (nézték) a műsort. Sajnos ez egyenes leképzése az ország politikai és gazdasági irányvonalának.


Bánni fogja ezt még az Echo, mint a macska amelyik kilencet kölykedzett.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó