Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. szeptember 14. 11:32

Logikus volt Magyarország talán legkínosabb – bár kétségkívül egyik legnézettebb – tévéműsorát választani a bejelentéshez: a Mariana-árokból csakis felfelé vezet út.

„Kicsit betett Gyurcsánynak ez a hét, nem nagyon lennék meglepődve, ha a vérellenzéki jósda szikár közleményben tudatná, hogy Varga István ostobasága meg a TEK galaktikus kalandja a Műszaki Egyetemen egy jól összehangolt kormányzati ellenmédiahack »részét képezi« csupán.

A Magyar Nemzet minapi vezércikke egyébként is »forró őszt« ígért, hát jól kezdődik, tényleg, a tévéadók valóban úgy dobálják ezt a Gyurcsány-sztorit, mint a forró krumplit. Az Egyenes Beszédben Kálmán Olga már hétfőn interjút készít Gyurcsány Ferenccel, a köztévé Ma Reggel című műsora a második éjszaka után keresi fel a Kossuth téren az exminiszterelnököt, az Atv.hu Gyurcsány éhezik 3. nap címmel közöl színes videót, az Echo TV-n PR-szakértő elemzi az akciót, a Hír TV-n egyebek mellett egy Kommentár nélkül-etűdben egy férfi pizzát oszt a téren. A rapper egyik videója megörökíti, hogy még a köztársasági elnök (igaz, csak az »alternatív«), Pityinger Dopeman László is meglátogatja a sztrájkolót.

Mindenki vérmérséklete, képességei és szimpátiái alapján dönti el, hogyan mutatja be az éhségsztrájkot, ami – írta többek között Balavány kolléga – nem éhségsztrájk, csak léböjtkúra. Ráadásul tét nélküli, mert most szombaton akkor is hazamennek a DK-sok, ha a kormány a Károlyi-szobor helyére egy az Előzetes Regisztrációt munka közben ábrázoló emlékművet állít; meg akkor is hazamennek, ha Orbán Viktor, megrettenve a volt miniszterelnök »kiáltásától«, azonnali hatállyal lemond.”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/4318


35 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintKár ennyi szót és képet vesztegetni erre a féleszűre. Csak neki használ, ha beszélünk róla. A NOL persze mosdatja a szerecsent.(Hiába)

Válaszok:
raoul renier | 2012. szeptember 14. 13:04

Hű ha már a nol-on is megjelenik ilyen, akkor annak a hozzászólónak van igaza, aki azt írta: Böszmére engedélyezve van a "kilövés".


Elmeorvos van a téren?


Feri úgy van ezzel, mint az ünnepelt kurtizán: mindegy hogy mit, csak sokat beszéljenek rólam

Válaszok:
felfújta a szél | 2012. szeptember 14. 12:24

Meglátjátok, jövő héten már valamelyik szakácsműsorban fog feltűnni a mi kedves Fletónk


"Mindenki vérmérséklete, képességei és szimpátiái alapján dönti el, hogyan mutatja be az éhségsztrájkot"

És te most hogy mutattad be..? Összekaptál gyorsan valamit, mert tartoztál egy cikkel a főszerkesztőnek..?


Rosszkor éhezik szegényke, elkésett véle,az őszödi beszéd után kellett volna,hamut szórva fejére.


"A NOL persze mosdatja a szerecsent."

A tárgyilagosság kedvéért, a teljes újságcikket elolvasva, szögezzük le, hogy a NOL nem mosdatja a szerecsent, hanem gúnyolódik rajta. Amire rá is szolgál a drága delikvens, még akkor is, ha ezúttal meglepő irányból jött az oltás.

Válaszok:
Antigoné | 2012. szeptember 14. 14:32

Mondd, te most szántszándékkal röhögteted ki magad? Én egyre kevésbé vagyok oda Orbánért, de ő legalább nem kordonozta körül és nem nyilváníttatta „műveleti területté” a Kossuth-teret, mint annak idején a most ott performanszozó Gyurcsány. Aki szerinted nyilván a zsarnok ellen az elnyomottak érdekében kiálló hazafi. Hát tudod mit? Értem aztán ez a pojáca ne álljon ki, mert ha ő harcosan kiáll valami mellett, annak az ügynek rögtön zuhan a népszerűsége. Talán a Piszkos Fred-taktikát kéne választania, és fennhangon dicsérnie Orbán politikáját, ha ártani akar neki.


Arról nem is beszélve, hogy Orbán bontotta a kordont jogszerűtlenül, nagy tapsot aratva ezzel a nyilvánosság előtt, míg az LMP-seket a KÖZGÉP udvarán egy kis láncos ülősztrájkért is több órára előállították mindjárt a Gyorskocsiban.

Máshol már leírtam: nagy bajban lehetnek most Orbánék, mert a mandineres hiedelemmel ellentétben emiatt az akció miatt "puhul" az ellenzék: ismét előveszik, és kezdik kissé "másként" értelmezni az őszödi beszédet, ahogyan magának Gyurcsánynak a szerepét is az MSZP-ben való ellenszélben. Sokan most kezdik "értelmezni", miféle, a világon sosemvolt ellenzékkel szemben kellett volna Gyurcsánynak jól kormányoznia, tekintetbe véve a létező legmocskosabb, leggátlástalanabb, legaljasabb fidesz-praktikákat és az MSZP-Puch-frakciót, akiket ugyanúgy csak a saját pecsenyéjük érdekelte, mint a fidesz-fiúkét.

Válaszok:
felfújta a szél | 2012. szeptember 14. 16:25

A felszínen valóban úgy tűnik, ironizál rajta, de az egészen átsüt,hogy azért "jó cél érdekében" csinál hülyét magából. Én így értelmeztem a cikket, lehet, hogy tévedek. Üdv


Barátom , én tartom felszínen a témát? Ne tulajdonítson ekkora jelentőséget szerény személyemnek, én pusztán kommentelek. Ami pedig az Antigonéságot illeti: nagyon szívesen kiállok az elnyomottakért a zsarnokság ellen, ezt tettem akkor is, amikor tényleg ártatlanokat vertek és lőttek, amikor kóbor kutyának nevezték az ország felét, amikor hazudtak nekünk reggel, délben meg este.
Az Orbán-kormányból már kezd elegem lenni, de ezt a gátlástalan, arcátlan és őszintétlen primadonnát nem bírom elviselni. Sorry.


Sosem mondanék ilyet, hogy minden szép és jó, mert sosem volt igaz. A reagálása meg cseppet sem szellemes.


Kemény csávó ez a Feri, ő aztán nem puchul. A kordont se azért építette, hanem mert már tervezte a kempingezést és nyugalomra vágyik


Mindenkinek gratulálok, aki ebben az idiótában meglátta a Nagyformátumút, meg a retorika csúcsát!Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó