Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. szeptember 14. 11:32

Logikus volt Magyarország talán legkínosabb – bár kétségkívül egyik legnézettebb – tévéműsorát választani a bejelentéshez: a Mariana-árokból csakis felfelé vezet út.

„Kicsit betett Gyurcsánynak ez a hét, nem nagyon lennék meglepődve, ha a vérellenzéki jósda szikár közleményben tudatná, hogy Varga István ostobasága meg a TEK galaktikus kalandja a Műszaki Egyetemen egy jól összehangolt kormányzati ellenmédiahack »részét képezi« csupán.

A Magyar Nemzet minapi vezércikke egyébként is »forró őszt« ígért, hát jól kezdődik, tényleg, a tévéadók valóban úgy dobálják ezt a Gyurcsány-sztorit, mint a forró krumplit. Az Egyenes Beszédben Kálmán Olga már hétfőn interjút készít Gyurcsány Ferenccel, a köztévé Ma Reggel című műsora a második éjszaka után keresi fel a Kossuth téren az exminiszterelnököt, az Atv.hu Gyurcsány éhezik 3. nap címmel közöl színes videót, az Echo TV-n PR-szakértő elemzi az akciót, a Hír TV-n egyebek mellett egy Kommentár nélkül-etűdben egy férfi pizzát oszt a téren. A rapper egyik videója megörökíti, hogy még a köztársasági elnök (igaz, csak az »alternatív«), Pityinger Dopeman László is meglátogatja a sztrájkolót.

Mindenki vérmérséklete, képességei és szimpátiái alapján dönti el, hogyan mutatja be az éhségsztrájkot, ami – írta többek között Balavány kolléga – nem éhségsztrájk, csak léböjtkúra. Ráadásul tét nélküli, mert most szombaton akkor is hazamennek a DK-sok, ha a kormány a Károlyi-szobor helyére egy az Előzetes Regisztrációt munka közben ábrázoló emlékművet állít; meg akkor is hazamennek, ha Orbán Viktor, megrettenve a volt miniszterelnök »kiáltásától«, azonnali hatállyal lemond.”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/4318


Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintKár ennyi szót és képet vesztegetni erre a féleszűre. Csak neki használ, ha beszélünk róla. A NOL persze mosdatja a szerecsent.(Hiába)

Válaszok:
vatta csupor | 2012. szeptember 14. 12:10
raoul renier | 2012. szeptember 14. 13:04

Elmeorvos van a téren?


Rosszkor éhezik szegényke, elkésett véle,az őszödi beszéd után kellett volna,hamut szórva fejére.


A felszínen valóban úgy tűnik, ironizál rajta, de az egészen átsüt,hogy azért "jó cél érdekében" csinál hülyét magából. Én így értelmeztem a cikket, lehet, hogy tévedek. Üdv


Barátom , én tartom felszínen a témát? Ne tulajdonítson ekkora jelentőséget szerény személyemnek, én pusztán kommentelek. Ami pedig az Antigonéságot illeti: nagyon szívesen kiállok az elnyomottakért a zsarnokság ellen, ezt tettem akkor is, amikor tényleg ártatlanokat vertek és lőttek, amikor kóbor kutyának nevezték az ország felét, amikor hazudtak nekünk reggel, délben meg este.
Az Orbán-kormányból már kezd elegem lenni, de ezt a gátlástalan, arcátlan és őszintétlen primadonnát nem bírom elviselni. Sorry.

Válaszok:
pikkpakk | 2012. szeptember 14. 15:11

Sosem mondanék ilyet, hogy minden szép és jó, mert sosem volt igaz. A reagálása meg cseppet sem szellemes.

Válaszok:
pikkpakk | 2012. szeptember 14. 16:24

Mindenkinek gratulálok, aki ebben az idiótában meglátta a Nagyformátumút, meg a retorika csúcsát!Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó