Puzsér Szaniszló babérjaira tör

2013. március 21. 21:08

Az se zavar, ha később visszakérik, csak legalább néhány napig érezhessem magam nívós politikai újságírónak! – írja a Táncsics-díjjal kapcsolatban Puzsér Róbert, és kísérletet is tesz megszerzésére.

2013. március 21. 21:08

„Az az újságíró vesse rám az első követ, aki nem törleszkedik a hatalom birtokosainak a lábához, aki nem szeretné, hogy az okos fejét néhanapján megsimogassa a jóságos gazda, hivatalos nevén az illetékes elvtárs, főleg ha még miniszter is. A Táncsics-díj egy hazai sajtómunkás karrierjének talán legfontosabb pillanata, hiszen ha elérkezik, az illető biztos lehet, hogy valóban kiérdemli a közéleti újságíró titulust. Igazolást nyert ugyanis, hogy valóban a megfelelő politikusok seggét nyalta, méghozzá a megfelelő technikával és intenzitással.

Szégyenkezve vallom be, hogy az én vitrinemben a bekeretezett Orbán kép és a Gyurcsány szignójával ellátott »Húzzunk bele!« feliratú tábla mellett még nincs ott a Táncsics-díj, ezért aztán úgy döntöttem, nem szarakodok tovább, hanem az alábbi videóval megkísérlem egycsapásra kiérdemelni azt. Az se zavar, ha később visszakérik, csak legalább néhány napig érezhessem magam nívós politikai újságírónak! Emellett pedig tisztelegni szeretnék az előtt a Szaniszló Ferenc előtt, aki a Táncsics-díj átvételével a hazai újságírás olyan nagyságai közé emelkedett, mint Andrassew Iván, Bolgár György, Mester Ákos vagy éppen Havas Henrik. Jó látni, hogy a polgárháborús lövészárok fölött szivárványhíd módjára átnyúlik egy nagy és közös értékvállalása a bal- és jobboldali kormányoknak: meg kell becsülni ezeket a kiváló, független szakembereket! Remélem, egy nap én is közéjük tartozónak mondhatom majd magam!”
– írta Facebook-oldalán Puzsér Róbert.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:33
ez a szellemi leépülési verseny az ellenzéki oldalon kezd aggasztó méreteket ölteni amióta bezárták az OPNIt
libatolvaj
2013. április 04. 00:31
Erre a produkciora nulla pontot adnék, de tiszteletbol megadom az egy pontot a tizbol.
libatolvaj
2013. április 04. 00:31
Mi volt ez a szellemi kutmérgezés Puzsér? Ez nem volt vicces!!! Beleretusàlod a fejedet a videoba és baromsàgokat beszélsz? A csillag szuletikben nem volt rossz. A reklàmkritikài is tetszettek, de ez mi volt? Legalàbb ha valakit ki akar parodizàlni ("természetesen politikailag pàrtatlanul") akkor fektessen màr bele egy kis energiàt. Irja meg jol a szovegét. Nem illik a kritikust kritizàlni, de ez elég szarra sikeredett. Egy pontot tudok rà adni a tizbol.
dávid
2013. április 04. 00:31
az kifejezetten gyenge volt. pedig tud ügyesen provokálni, csakhát itt is minőség rovására megy a mennyiség. ez a videó is ezt erősíti. kár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik