Nézze meg, hogyan mondott le Szaniszló a Táncsics-díjról!

2013. március 21. 09:31

Az Echo TV műsorvezetője saját, Világ-panoráma című műsorának rendkívüli kiadásában jelentette be, hogy visszaadja Táncsics-díját.

2013. március 21. 09:31

Szaniszló Ferenc saját műsorában, a Világ-panoráma rendkívüli kiadásában jelentette be, hogy visszaadja Táncsics-díját. Részletek a beszédéből:

Üzenem az amerikai nagykövetnek: diadalittas jelentést küldhet Washingtonba. Az USA, a világ egyeduralkodó szuperhatalma világra szóló győzelmet aratott Szaniszló Ferenc és a Táncsics-díj fölött. Hadizsákmányként vihetik a Táncsics-díjat. De jó lenne, ha az amerikai nagykövet olykor a magyarok mellett is kiállna, nem csak a melegek meg a cigányok mellett. (…)

Az izraeli nagykövetnek üzenem: ünnepelhetnek az ellenem folytatott ha napos háború végén: Izrael diadalmaskodott Szaniszló Ferenc fölött. Vihetik a Táncsics-díjat – vegyék el az amerikai nagykövettől. (…)

Ez bolygónk legaggasztóbb problémája? Ennyire félnek tőlem? A Világ-panorámától? Az ECHO Televíziótól? Az igazságtól?

Igen, ez a gonosz háttéruralom eszköze: pénze, globális médiája és nemzetközi szervezetei, megvásárolt vagy megfélemlített kormányok és pártok révén nácit csinál mindenkiből, akiből akar. Én nem vagyok náci, mert nem vagyok nemzeti szocialista. Csak nemzeti érzelmű, a magyar érdekeket szemmel tartó polgár. Ha ez bűn – vállalom. (…)

Nemzetem zsarolása, hazánk megfojtása árán nekem, kedves Nézőim, a Táncsics-díj nem kell. Tehát lemondok róla. Visszaadom azoknak, akik méltatlannak találtattak, hogy engem méltónak találjanak. Ezt akartam elmondani s megosztani Önökkel.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sutus
2016. december 21. 14:49
Az a szégyen T.Szintiboj hogy itt garázdálkodhat ezeken az oldalakon!
matyóhimes
2013. május 11. 20:29
na szép! kommunistázik a kommunista!!!! ő is oroszországban végzett! ez igen mulattságos :)
matyóhimes
2013. május 11. 20:29
na szép! kommunistázik a kommunista!!!! ő is oroszországban végzett! ez igen mulattságos :)
mr rezsicsökkentés
2013. április 12. 16:11
ha ilyen miniszterelnöke lehetne ennek az országnak mi lennénk a kárpát medence svájca! kár, hogy a tudjuk kik nem engedik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik