Orbán: Ez mindannyiunk közös Facebook-oldala

2014. január 10. 09:07

A miniszterelnök videóüzenetben köszönte meg, hogy több mint 200 ezren követik őt a Facebookon.

2014. január 10. 09:07

Orbán Viktor szerint lassan elérik Debrecen lakosságának számát, utána indulhatnak bevenni Tarlós István erődítményeit is.

A kormányfő beszélt arról is, hogy minden vezetőre a legnagyobb veszély az elmagányosodás, de megköszönte követőinek, hogy nem hagyták őt magára.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
David Karúszó
2015. február 07. 08:54
Az MSZP Jókai utcai székházán meg az öt emelet magas "MSZP LIKE!"-felirat. (Még azok se, akik naponta oda járnak.) Erős a kontraszt.
David Karúszó
2015. február 01. 10:52
Jó páran nem éppen Orbán drukkerei, hanem kb. olyan szinten állnak, mint a legelső hozzászóló. Bár, még ez egy enyhébb gyöngyszem azokhoz a lámpaoszlopokhoz, meg fejlövésekhez képest, amiket néhány baromállat beírogat oda, mindannyiunk nagy csodájára (még) megfelelő helyesírással.
jobbraát
2014. június 26. 11:30
Az értünk, a velünk együtt-gondolkodás, a bizalmat, a hitet, a jó cselekedetet erősíti a népben, az emberekben. Az emberek jövőjükbe vetett hite erősödött, van remény, van holnap-tudat. Köszönöm szépen Sokunk nevében, a többiek is jönnek. Követendő a példa. Előttünk jár az, akit követni kell és ez jó. A károgó ballibelárisoknak meg azt üzenem: ne akarjanak 3 év alatt kánoánt mert nem lehet az előző 8 év után.Jó irányba mennek a dolgok illene értékelni,gondolom a rezsi csökkentést nem küldi vissza a szolgáltatóknak senki se nem!? Orbán egy nagy reformátumu karizmatikus politikus, befogja bizonyítani a történelem. Különlegesen rossz helyzetben mutatta meg különleges képességét. Jó útra terelte az országot. Szegények azok az országok, ahol nincs ilyen politiku
jobbraát
2014. június 26. 11:29
suk.A fidesz lassan megmutatja a vilagnak kik azok amagyarok megmutassak hogy jele ntos szerepet töltenek be europa sziveben .csak ovatosan a csöcselék nehogy tovább darabolja az országot.Aki kiáll a keresztény életért és a Jóistenért, meg a sötét EU parlamentben is, azért az emberért én is kiállok, és ha Isten velünk, senki sem mer ellenünk... Megírtam...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik