Az Együtt 2014 leelőzte Orbán Viktort a Facebookon

2014. január 13. 11:49

A dolog lehetetlennek tűnt, és én biza arra fogadtam volna, hogy Orbán Viktor kinyit egy pár állami pénzcsapot, és egy kis reklámmal besepri a szükséges támogatottságot.

2014. január 13. 11:49
Brendel Mátyás
Piroslapok

„Az ünnepek alatt szép csendben nem csak az összefogás érlelődött meg, hanem titokban történt egy ha nem is történelmi esemény, de presztízs szempontjából mindenképpen figyelemre méltó: az Együtt 2014 Facebook-oldalának támogatottsága a Magyarországon élők körében megelőzte Orbán Viktor támogatottságát. (...)

Az is látszik, hogy Orbán Viktornak Magyarországon kívül igen jelentős támogatottsága van, a demokratikus  ellenzéknek pedig itt semmi tartaléka nincs. Az jó kérdés, hogy az emigráns magyarok, akik vélhetően nem annyira Orbán fanok, azok passzívak, vagy nem jelölik be, hogy külföldön laknak?! Tapasztalatom szerint sokan bejelölik, tehát inkább passzívak. Ez azt is jelenti, hogy Orbán a külföldi szavazatokból sokat kaphat, míg a demokratikus ellenzéknek elemi érdeke volna megszólítani azt a félmillió magyart, aki külföldön van, akinek a legnehezebb szavaznia, és akik a jelek szerint passzívak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. április 20. 15:46
Ostobaság!
imres
2014. február 08. 22:47
Jajj, Matyi! Butább vagy, mint az elvtársak. Már H. Kovács elvtárs is megmondta, hogy nem fészbúk lájkversenyt kell nyerni, hanem választást. Matyi elvtárs! A fészbúk lájkokkal kitörölheted a segged!
BőröndÖdön
2014. február 01. 01:00
Reméljük,a baltást elzavarják a választók is...
kamasuka
2014. február 01. 01:00
"Aki nem néz való világot, ne csodálkozzon, ha a facebookon a kónyafélék is lepipálják." (Ősi kangalesi közmondás)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik