Így köszönt minket a ma tíz éves Facebook

2014. február 04. 13:25

Önről, igen, önről is csinált egy videót a születésnapját ünneplő Facebook. Persze csak ha rajta van az FB-n. Romantikus muzsika és a facebookos pályafutás legszebb pillanatai egy videóban!

2014. február 04. 13:25

Személyre szabott ajándékkal kedveskedett felhasználóinak a tizedik születésnapját ma ünneplő Facebook. Az ezen a linken elérhető videóban mindenki felidézheti legszebb pillanatait, némi romantikus zenei aláfestéssel.

A videóban a legelső facebookos megosztások, illetve a legtöbb lájkot kapó posztok és képek kaptak helyet. Jó szórakozást!

Kapcsolódó cikkek

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2014. február 05. 12:59
A budapesti adó-és vámmentes Kínai Különleges Gazdaági Övezet már kétszer annyi idős, sőt több is. A harommajom.hu oldal is 10 évesnél régebbi APEH dokumentumokat közöl STK-ból. Meg múlthetit is. A Facebook 10 éve sikertörténet. Az Adóhivatal meg a budapesti Chinatown-t sem találta meg több, mint 10 év alatt. Ennyit a korrupció penetrációjáról
files32
2014. február 05. 12:21
Idősebb vagyok, mint szlotákia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik