Miért hazudik ingyenes Gyurcsány-áramról és -vízről a 444 és a hvg.hu?

2015. május 03. 08:57

Tisztelt nol.hu, hvg.hu, 444.hu és sokan mások! Miért kell a címeitekben sandán h̶a̶z̶u̶d̶n̶i̶ csúsztatni? Miért jobb nektek, ha azzal sokkoljátok az olvasóitokat, hogy „Ingyen vizet és áramot ígért Gyurcsány”?

2015. május 03. 08:57
Vágó István
Facebook

„Tisztelt nol.hu, hvg.hu, 444.hu és sokan mások! Miért kell a címeitekben sandán h̶a̶z̶u̶d̶n̶i̶ csúsztatni? Miért jobb nektek, ha azzal sokkoljátok az olvasóitokat, hogy »Ingyen vizet és áramot ígért Gyurcsány«, amikor nyilvánvaló, hogy ez így teljesen félrevezető?

A javaslat szerint ugyanis csak az emberi élet MINIMUMÁHOZ szükséges legalapvetőbb javakhoz, NÉMI vízhez és áramhoz jutna mindenki ingyen hozzá. Aki ennél többet fogyaszt, az már magasabb kulccsal fizetne. 

Nincs kétségem, hogy ezt a cikkeket jegyző újságírók tudják. De valamiért még mindig ez az ótvaros ferdítés a trendi. Meddig még?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. október 11. 23:32
Jó napot kívánok! Hazudta gyurcsány ferenc.
írmag
2016. június 21. 21:50
Az se lenne egyszerű, hogy a saját fejedben tegyél rendet. Utána segíthetnél a táncos böszmének diplomadolgozatot keresni. Az ingyen vizet meg már látjuk, a fejetekben! Ezt se mérjétek ki nekünk.
frivol824@gmail.com
2016. április 28. 01:33
Vágó Pista! Ha sokáig és ilyen kitartóan dörgölődzöl a Motim-királyhoz, akkor végen Téged is el fog érni a teljes szellemi leépülés folyamata.
Fahrenheit 451
2015. szeptember 15. 15:22
igen. ez az egész rendszerváltás utáni politikai elitről szól, mert így van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik