A Tóth-Karácsony korszak szimbóluma, hogy nem jelent meg a Zuglói Lapok

2015. május 06. 07:27

Az a hír járja, hogy a lap is egy ilyen Karácsony és Tóth közötti konfliktusnak esett áldozatul. Ki legyen a címlapon? Azt hallottuk, hogy az emberek a lapnál nem kapnak fizetést, illetve volt aki emiatt már távozott.

2015. május 06. 07:27
Papcsák Ferenc
Facebook

„Tisztelt Zuglói polgárok!

Azt gondoltam fel fog tűnni a polgároknak, azt gondoltam észreveszi az országos média, ugyanis az előző négy évben figyelte folyamatosan, és szemlézte, de sajnos nem. Úgy ítéltem meg, hogy várok néhány napot, hogy megjelenik-e a zuglói polgárok fóruma, a ZUGLÓI LAPOK című újság. Sajnos csalatkoznom kellett, ugyanis nem jelent meg. Az elmúlt évtizedekben vezette a kerületet Kutalikné, Rátonyi, Pelyva, Papcsák és Weinek, történhetett bármi az országban, vagy helyben, de az újság a megadott időpontban mindig megjelent.

Nem kellett rá várni, érkezett! 19 éve pontosan, hozta a kerület éppen regnáló vezetőiről a híreket, a hasznos információkat. Ez az első alkalom a lap életében, történetében, a Tóth-Karácsony korszak egyik szimbólumaként, hogy nem jelent meg.

Meglepődnek rajta kedves zuglói polgárok, sajnos én nem! Mint ahogyan azon sem, hogy eltűnt a megspórolt 2,5 milliárd forint, vagy nem kapott mindenki Erzsébet utalványt, mintegy 8000 ember, emelkedett a térítés díja a közétkeztetésben, korábban sohasem, vagy hajléktalanok lepték el az utcákat, mivel hatályon kívül helyezte a testület a rendeletet, illetve megszűnt a rendőrpavilon a Tesco mellett... Ez az eltelt hat hónap terméke.

Látható és tapintható belső viták minden téren. Az a hír járja, hogy a lap is egy ilyen Karácsony és Tóth közötti konfliktusnak esett áldozatul. Ki legyen a címlapon? Azt hallottuk, hogy az emberek a lapnál nem kapnak fizetést, illetve volt aki emiatt már távozott. Mi az igazság?

ui.: erről még Várnai is hallgat, talán éppen igyekszik felkerülni a KOMA-ba, a köztartozásmentes adósok köré”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
motoros
2017. március 17. 10:20
Ezek már régen egy család!
motoros
2017. március 17. 10:20
"P. ügyei viszont országra szóló botrányok sorozata volt. " Esetleg te és a komcsibolsi társaid kreálták?
motoros
2017. március 17. 10:20
Papcsák rítt ki közülük, bármennyire is szidják.
motoros
2017. március 17. 10:20
Ő, meg a Szabó Rebeka! Zugló pedig mindig is komcsi kerület volt. A komcsinak az a tulajdonsága, hogy az anyját is eladja, ha a másiktól többet remélhet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik