Egyszer csak vége lesz ennek az eszement selfiezésnek...

2015. június 18. 12:00

Sejtettem, hogy nem kell sokat várni és sajnos a pszichológusokat, pszichiátereket elárasztják selfie függö pacienseik... :(

2015. június 18. 12:00
Bódi Sylvi
Facebook

„Egyszer csak vége lesz ennek az eszement selfiezésnek...
Remélem, hogy ahogy jött, úgy megy is ki a divatból!
Sejtettem, hogy nem kell sokat várni és sajnos a pszichológusokat, pszichiátereket elárasztják selfie függö pacienseik... :(
Az egész közösségi médiázásról megvan a személyes véleményem, de ebbe most nem mennék bele...
Kapcsolatok mennek tönkre, családok esnek szét...
Az sem véletlen, hogy én sem bombázlak titeket napi rendszerességgel. De ezt már egyszer megbeszéltük. :)”

 

(Via Cink)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. augusztus 15. 14:20
Hogy kell ejteni a keresztnevét? Egyszer csak vége lesz ennek az eszement idegen névadásnak... Remélem, hogy ahogy jött, úgy megy is ki a divatból! Sejtettem, hogy nem kell sokat várni és sajnos a pszichológusokat, pszichiátereket elárasztják nevük miatt retard pacienseik(sic!)... :( Az egész idegen névadásról megvan a személyes véleményem, de ebbe most nem mennék bele... Kapcsolatok mennek tönkre, családok esnek szét... Az sem véletlen, hogy én sem bombázlak titeket napi rendszerességgel. De ezt már egyszer megbeszéltük. :)”
szöszmi
2015. június 26. 00:20
"Az sem véletlen, hogy én sem bombázlak titeket napi rendszerességgel." hú b+, nem is tudom hogy bírjuk ki egy ekkora iq-bajnok nélkül..
yanoo
2015. június 23. 15:09
" Sejtettem, hogy nem kell sokat várni és sajnos a pszichológusokat, pszichiátereket elárasztják selfie függö pacienseik... :( " Én meg azt sejtettem, hogy nem kell sokáig várni és az országot elárasztják a bevándorlók, meg a bevándorlófüggők. Pedig már nem is bombázzuk őket napi rendszerességgel.
Fakutya Vigyora
2015. június 23. 13:41
Sylvi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik