MLE-tag lett a Mandiner

2015. szeptember 29. 13:27

A Mandiner a napokban csatlakozott a Magyar Lapkiadók Egyesületének tagságához. Az egyesületben egyre több online portál is képviselteti magát a nyomtatott sajtó mellett.

2015. szeptember 29. 13:27

A nyomtatott sajtó kiadóinak képviselői mellett egyre több online portál csatlakozik az Magyar Lapkiadók Egyesülete tagságához és ad megbízást az idén 25 éves szakmai szervezetnek érdekei képviseletére és szakmai támogatására.

Az online tagok sorát erősíti a Mandiner is – a napokban csatlakoztunk.

A Magyar Lapkiadók Egyesülete által ennek alkalmából kiadott közleményből kiderül: a tradicionális médiaházak digitális átalakulását koordináló szakértők és az online portálokat üzemeltető társaságok növekvő érdeklődése és a szervezetbe való bekapcsolódása is azt igazolja, hogy az egyesület a stabil szakmai háttér biztosítása mellett, innovatív és a gyakorlatban azonnal hasznosítható tudásbázist is épít és közvetít a tagvállalatok és a stakeholderek felsővezetői és munkatársai részére.

A hagyományos nagy kiadók tapasztalatára és értékrendjére építve, az új trendek megismerésével és megismertetésével az MLE a jövőben is érdemben kíván hozzájárulni a szakmát érintő változások sikeres menedzseléséhez, áll a közleményben.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik