Szerda éjfélkor véget ér az InternetKon

2015. szeptember 30. 16:09

Ha még nem töltötte ki az internetről szóló konzultációt, de szeretné, akkor siessen, ugyanis már csak szerda éjfélig lehet válaszolni a kérdésekre.

Éjfélig lehet választ adni az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) kérdéssorára; az eredményeket pénteken ismertetik – írta szerda délutáni közleményében az InternetKon titkársága. Emlékeztettek: a nemzeti konzultáció második szakaszában május 18-tól nyilváníthat véleményt minden 14. életévét betöltött magyar polgár az InternetKon20 kérdéssorának megválaszolásával. Az erre rendelkezésre álló eredeti, július végi határidőt a kormány – a konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos javaslatára – két hónappal meghosszabbította, így a polgárok szeptember 30-án éjfélig élhetnek az akaratnyilvánítás lehetőségével.

Az InternetKon jelentősége nem kevesebb, mint hogy valódi párbeszédet indított a szektor képviselői, a polgárok és a kormányzat között, aminek eredményeként, széles körű szakmai egyeztetés után, november 15-re kerülnek a kormány elé azok a döntési javaslatok, amelyek elfogadásával megvalósulhatnak az InternetKon során a polgárokkal közösen kialakított elképzelések – jelezték.

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/17224