Test daru ellen: közelharc folyik a hirdetőoszlopokért Budapesten

2016. január 06. 08:37

A Bazilikánál folytatódott a Mahir és Budapest közötti oszlopháború: Mahir őrei testükkel védik az oszlopokat, amelyeket az önkormányzat munkásai leszerelnének. A hvg.hu videója.

2016. január 06. 08:37

Október 31-ei hatállyal felbontotta a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir Cityposter Kft.-vel kötött szerződést a Fővárosi Közgyűlés. A cégnek hatvan napja lett volna lebontani az oszlopokat, de ezt nem tették meg, mivel nem tartják jogszerűnek a szerződés felbontását: bíróságon támadták meg azt. Az önkormányzat ezért a határidő után bontani kezdte az oszlopokat, de a cég visszahelyezte azokat. Simicska Lajos hirdetőcége a napokban ezért biztonsági őröket kezdett toborozni, többek között a vállalkozó médiaérdekeltségeinek felületein.

A hvg.hu videóján már ennek az eredményét láthatjuk: a főváros munkásai bontanák az oszlopokat, az őrző-védők azonban résen vannak, testükkel és a cégi jogi képviselőjével védik az objektumot.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mákgubó negyedszer
2016. január 22. 22:49
Nemigen érdekel ez ott senkit, egy a lényeg, a bolt menjen. Nem mintha nem lenne migránsellenesség, de legalább nem az állam uszítja őket, és a is valami.
mákgubó negyedszer
2016. január 22. 22:49
2018. választások előtt három hónappal...:))))))))))))
mákgubó negyedszer
2016. január 22. 22:49
Miért is ne? Bűnözöknél minden lehet......
metálgitár
2016. január 10. 10:19
És mi újság ott, a kies Némethonban? A maga kocsmájában bevezették már a migránsbarát viselkedési útmutatót?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik