Beszéljünk a kitiltásokról

2016. április 27. 07:28

Ha nem lenne tragikus, nevethetnénk is a szánalmas parlamenti honcselédek önalázásán.

2016. április 27. 07:28
Veress Jenő
Népszava

„Kövér László kitiltotta T. Házából a hvg.hu, az Index, a nol.hu és a 24.hu tudósítóit. Mert engedély nélkül forgattak, szembeszegültek a szabályokkal. A riportokban főleg Orbán Viktort és Kövér Lászlót kérdezték (volna) az MNB-botrányról.

Ha nem lenne tragikus, nevethetnénk is a szánalmas parlamenti honcselédek önalázásán. Pedig nem volt túl bonyolult a riporterek kérdése. Mindössze az erkölcsről szerettek volna autentikus választ. Azoktól, akik a mi pénzünkből élnek és félnek az ország gyűlésében. Akiknek felénk van elszámolásuk, csak ezt már elfelejtették. (...)

A rendszerváltáskor valódi agóra volt a Parlament az elkülönült hatalmi ágak képviselői számára. Aztán rezervátummá vált: magukba forduló népképviselőkkel. Ma már mind szűkebb ketrecet fonnak maguk köré a nemzet állítólagos szolgái. Legyen, ha ebben érzik otthon magukat...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kmzs232
2016. szeptember 14. 15:13
ÜLŐ BAROM
marós
2016. június 14. 09:20
A népszara azt szretné, ha nekik minden megengedhető lenne, pedig tudhatnák, hogy a szabály az szabály, mindenkinek be kell tartani tetszik, vagy nem tetszik, ez lenne a demokrácia.
balbako_
2016. május 27. 19:20
Bizony bazdmeg, ha átmész a tiloson megbüntetnek!
Kanóc
2016. április 29. 21:14
Ilyen búrával meg stílussal egy harmadosztályú buzibárba nem engednék be ezt a brancsot, nemhogy a Tisztelt Házba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik