Így megy a Lokál-hírverés az Astorián

2016. szeptember 14. 12:29

Napi bulvár ingyen: ezzel a szlogennel ellátott piros óriásfalak előtt osztogatják Budapest forgalmasabb terein a Lokált. Timelapse felvételeinken megnézhetik, mennyien érdeklődtek tíz perc alatt a kormánybarát bulvárlap iránt.

2016. szeptember 14. 12:29

Mint arra a Válasz.hu-n Borbás Barna már felhívta a figyelmet, a főváros több pontján is hatalmas piros óriásfal segíti a Győri Tibor és Habony Árpád cége, a Modern Media Group Zrt. által kiadott Lokál nevű ingyenes bulvárnapilap terjesztését. Így már nem csak a metrók peronjához vezető mozgólépcsők előtt, hanem forgalmas tereken is el lehet venni egy példányt a lapból, amely szerdán ezeket a dolgokat tette ki címlapra:

  • Marsi Anikó: Lehet, hogy újra külföldre megyünk
  • Súlyos betegségben szenved Hillary Clinton?
  • 10 millióra perelné az államot, ha ártatlan
  • Tragédiájáról vallott Xavér
  • Csillogó dívák ezüstben


A Válasz a Móricz Zsigmond körtéren fedezte fel a Buli színe nevű legendás szocialista kampányanyagra emlékeztető piros óriásfalat, hozzánk viszont házhoz jött: az Astorián, a szerkesztőségünknek helyet adó irodaház előtt állították fel a Napi bulvár ingyen szlogennel ellátott falat.

Teljesen ingyen azért nincs a Lokál, a lapot osztogató hosztesznek a lap egy példányáért cserébe el kell árulnunk, mely rovatot szeretjük a legjobban.

Sport? Horoszkóp? Képregény? Hirdetések? Utóbbit nem kérdezték a standot meglátogató kollégánktól.

Készítettünk pár perccel később egy timelapse videót. Tíz perc alatt ennyien érdeklődtek az állami és kormányzati hirdetéseket is tartalmazó bulvárlap iránt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2016. október 12. 15:50
Tessenek mar megmonani: milyen is a Metropol nevu szenny? Kommunista szemet!
adam
2016. október 08. 19:00
Nemrég még nem volt büdös az állami hirdetés, kedves goldmann...
atila68
2016. október 08. 17:20
gudmen! A szövegkörnyezet szerint a tárgyalt esetben a média lett volna a helyes. Rosszul választott kifejezéshez rossz egyeztetés. Tehát; "szorták a szemetet a kereskedelmi médiumok" helyett szórta a szemetet a kereskedelmi média Annyi itt a gyökér, néha elragad a frazeológia (sic!) mint Lancelotot a Gyalog Galoppban.
atila68
2016. október 08. 17:20
Ez nem az én véleményem. Ahogy az sem igaz, hogy a többesszám csak k-ra végződhet. Lásd; média.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik