A harmadik vezérigazgató távozott néhány héten belül a Mediaworks-től

2016. október 27. 20:12

Két hét után távozott a Mediaworks éléről Door Tamás – tudta meg az Index. Door rövid időn belül a harmadik távozó vezérigazgató a kiadóvállaltnál.

Csütörtökön saját kérésére távozott a Mediaworks éléről Door Tamás, akit két hete neveztek ki a kiadó vezérigazgatójának – írja az Index. Doort október 12-én nevezték ki, azt követően, hogy elődje, a mindössze néhány napig vezérigazgató Katona Viktor egészségügyi okokra hivatkozva lemondott. Katona a Népszabadság „felfüggesztésekor” lett vezérigazgató, azt követően, hogy Rónai Balázs saját kérésére szintén távozott a posztról.

Az Index arról is ír, hogy a Mediaworks igazgatóságába a Mészáros Lőrinchez köthető új tulajdonos Opimus által kinevezett egyik személy, Dr. Pintér Andrea már hónapokkal korábban megjelent a cégnél és azóta is ott van.

Az internetes portál úgy tudja, hamarosan távozhat a Mediaworks-től Madarász János, a Népszabadság lapigazgatója is, és komolyabb személyi változások várhatók a szintén a Mediaworks-höz tartozó Világgazdaságnál is.

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/26018