Nem én vettem meg a Népszabadságot

2016. október 27. 07:42

Mészáros Lőrinc
Bors

Egyet tudok mondani: nekem egyetlen egy Opimus részvényem nincs. Így nehéz lenne azt mondani, hogy érintett vagyok az ügyben.

Bors: Mindenhol kész tényként írják, Ön áll a Népszabadság megvásárlása mögött. Valóban Ön az új tulajdonos?

Mészáros Lőrinc: Ezek a hírek nem igazak. Egyet tudok mondani: nekem egyetlen egy Opimus részvényem nincs. Így nehéz lenne azt mondani, hogy érintett vagyok az ügyben.

Bors: De nem is volt ilyen részvénye?

ML: Nem. Nem tudom, miért írnak ilyeneket. Írták az újságok azt is, hogy Csík Zoltán (Mészáros Lőrinc egyik bizalmasa, exrendőr – a szerk.) az Opimus egyik cégében igazgatósági tag, holott semmiféle tisztséget nem tölt be ott. Ez megdöbbentő számomra, mert arról tudnék, ha ilyen pozíciója lenne.

Bors: Nem érez motivációt arra, hogy megvesse a lábát a médiapiacon?

ML: Nézze, ezt elmondtam a Hír Tv-nek is. Az ember életében nincs semmi kizárva. Nem tudjuk, mikor mi történik velünk. Mindig felmerülhet egy új dolog, ami üzletileg megfelelő, én csak azzel foglalkozom, amint mondtam, ami üzletileg megfelelő. Ami politikailag profitképes, az nem igazán érdekel. Üzletember vagyok, nem politikus. Polgármester is társadalmi megbizatással vagyok, nem főállásban. Persze a Fidesz színeiben indultam, nem is titkolom, hogy fideszes vagyok.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/25997