Újra itt a Sajtóklub

2017. január 10. 08:41

Mintegy 15 év után visszatért a legendás Sajtóklub Bayer Zsolttal, Lovas Istvánnal, Bencsik Andrással és Huth Gergellyel. Az újraindult műsor a belpolitika helyett most inkább a külpolitikára koncentrál.

2017. január 10. 08:41

Január 9-én az Echo TV-n indult újra a Sajtóklub, amely tizenöt éve mutatkozott be az ATV-n, majd megszüntették.

A műsort Bayer Zsolt vezeti, állandó beszélgetőpartnerei: Lovas István, Bencsik András és Huth Gergely. Noha a Sajtóklub korábban inkább a belpolitikára koncentrált, most főleg a külpolitikával foglalkozik majd.

Az első részben Vona Gáborról, az amerikai elnökválasztásról, valamint a meghamisított Orbán-interjúról beszélgettek a résztvevők. Utóbbival kapcsolatban Bencsik András elmondta, az anyag meghamisítása „terror bűncselekmény volt”.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2017. május 11. 18:00
Ez inkább Ügynök Klub.
csuka
2017. május 11. 18:00
A III/III-as besúgó, Csurka bá. rögtön beledöfte a kést a MIÉPBE, ha a tartótisztek által megengedett 6-7%-nál nagyobb esélye volt a pártnak vagy valamelyik területi szervezetének. (Az ügynök haláláig ügynök marad.)
balbako_
2017. április 08. 20:20
Ezért döfték hátba Csurkát?
balbako_
2017. április 08. 20:20
Budaházyval én sem értek egyet szinte semmiben, ennek ellenére ilyen esztelen büntetést én is csak justizmordnak tudom felfogni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik