Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. január 17. 19:50

A Magyar Nemzettől a Magyar Időkhöz megy Pilhál György, aki évek óta napi tárcákat írt a napilapba. Emellett a Magyar Hírlaptól Bayer Zsolt után a lap főmunkatársát, Pindroch Tamást is leigazolta a Magyar Idők.

A Magyar Nemzettől a Magyar Időkhöz igazol a „Tollhegyen” rovat napi tárcáit szerző Pilhál György – tudta meg a Pesti Srácok. A portál úgy tudja, Pilhál tárcarovata új címen a jövő héttől folytatódik a Magyar Időkben.

Eközben a kormánypárti napilap a Magyar Hírlaptól is újabb embert csábított el Bayer Zsolt után, mégpedig Pindroch Tamást, a lap főmunkatárság. A 24.hu szerint Pindroch a Magyar Idők parlamenti stábját fogja vezetni. 

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/27866


Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintMár Bayernél írtam, hogy nagyon alacsony lehet a Magyar Idők, egyébként nem publikált példányszáma, valahogyan fel kell a lapot hozni.


Lehet, hogy Széles lesz a következő Rajk. :)


Igazad van. Ha kicsit is elbizonytalanodom, hogy biztos jó irányba mennek-e a dolgok, csak bele kell nézni vmelyik ballib kanálisba, és rögtön megnyugszom. Ezeknek soha többé semmilyen hatalmat!!!Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó