Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. január 30. 21:27

Hazugság, hogy a globalizmus ellen küzd itthon a kormány és a kormányoldali média. Ők maguk a globalizmus.

„Hogy a pékben lehet az úgynevezett antiglobalista oldal az áldozat, hogy ha ők adják az amerikai és az orosz elnököt és Orbán Viktor omnipotenciáján keresztül Európa egyik legmeghatározóbb politikusa? Amikor a legnagyobb politikai pozíciókból kiabálnak emberek, hogy elnyomnak, elnyomnak, mi ez, ha nem az igazi áldozati kultúra?

Elég következetlen még továbbá az is, hogy azok, akik azzal magyarázzák közéleti létezésüket, hogy egy nagy nemzetközi elit ellen harcolnak, azok ugyanúgy  importálnak problémákat, konkrétan copy paste alapján bemásolják a Breitbart médiabirodalom és egyéb amerikai „alt-jobb” oldalak szellemi termékeit. Ugyanúgy, ahogy a teljes magyar kontextust figyelmen kívül hagyja, aki a fehér középosztálybeliek privilégiumait lobogtatja pallosként vagy a rasszizmus fogalmát egy teljesen más történelmi kontextusból Magyarországra helyezi, ugyanannyira magyartalan az, aki az amerikai anti-rasszista küzdelem és píszíjelenségek ellen küzd. (...)

Hazugság, hogy a globalizmus ellen küzd itthon a kormány és a kormányoldali média. Ők maguk a globalizmus. Amerikai szavakat, amerikai vitákat és amerikai külpolitikai érveléseket importálva teljesen figyelmen kívül hagyják a magyar érdekeket, a magyar valóságot. Ők azok, akik egy nagy globális elit tagjai, akik közpénzből küzdenek egy láthatatlan ellenség ellen, és ők azok, akiket nem érdekel hazánk történelme és geopolitikai helyzete.„

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/28154


Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintNa és?!

Gottmayer Lea meg Hillary Clintont másolja.


Hillary Clinton veresége a liberális feminizmus veresége
http://mandiner.hu/cikk/201611..


Ha keresztény országot szeretnénk építeni, akkor nem Finkelstein, Habony, ...-féle eszközöket, módszereket kell alkalmaznunk, nem azon utakon kell járnunk, haladnunk, hanem Krisztus útján, Neki kell lennie az elsődleges tanácsadónak. Ezen utóbbi esetben fogunk segítséget kapni már a jó oldalról, kegyelmeket, ami mindennél többet jelent, mindennél nagyobb erőt képvisel. Figyelnünk kell, mert más irányokból is szerezhetők előnyök, elkényeztethetnek más utak is, de azok meg fogják kérni az árát a kényeztetéseknek, előnyöknek, ahol az idő nem tényező.

Válaszok:
nemezis | 2017. január 31. 07:29
nyelvelő | 2017. január 31. 19:41
Vörös Gyuláné | 2017. február 3. 13:35

A pékek nevében kiérem magamnak!
A többi is marhaság.


Muccuska!
Amiről értekezni teccik, az most van változóban!
Teccik érteni???Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó