Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

Felmondás
2017. február 2. 12:36

Gundel Takács Gábort már csak február közepéig láthatjuk a köztévé képernyőjén, ugyanis a népszerű műsorvezető távozik az MTVA-tól – értesült a Bors. A felmondás hírét az MTVA is megerősítette. Egyes források szerint a szakember döntésének hátterében az áll, hogy a csatorna méltatlanul bánt a kollégáival.

A Bors írta meg csütörtökön, hogy Gundel Takács Gábor távozik a köztévétől. A lap szerint szakmai okok miatt mondott fel az MTVA-nak a műsorvezető, a Story azonban úgy tudja: a televíziós szakember azért távozik, mert nagyon méltatlanul bánt kollégáival a csatorna. Decemberben a Maradj Talpon! című műsornak szinte az egész stábját lecserélték.

Az MTVA az Indexnek megerősítette hírt. Mint mondták: Gundel Takács Gábor már csak február közepéig látható a köztévé képernyőjén. Nyilatkozatuk szerint a műsorvezető azért távozik a csatornától, mert az elmúlt tíz év kemény munkája után szeretne több időt tölteni a családjával.

Noha elmondásuk szerint a csatornát váratlanul érte a hír, az illetékesek úgy döntöttek, hogy Gundel Takács Gábor nélkül is folytatódik a Maradj Talpon! című népszerű vetélkedő, melyhez már keresik is a megfelelő műsorvezetőt.

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/28233


Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintKi ez az ember?

Válaszok:
Burmann | 2017. február 2. 13:24
platonov1971 | 2017. február 2. 14:10
apoa | 2017. február 2. 14:11
zenitaph | 2017. február 2. 15:33
Bicska Maxi | 2017. február 3. 18:56

Jó műsor volt, sok mindenről, elsősorban a
közönség tájékozottságáról informáló műsor a Maradj talpon. Néha nem értettük, mi köze a műveltségnek a celebekhez, de Gundi jól vezette.
A műsor marad, akkor esély van rá, hogy "tartósan " egy-két óráig nézem a TV-t.
Úgy általában kikapcsoljuk, amikor minden értelmes helyen egyszerre van reklám.

Milyen üzleti meggondolásból van egyszerre a reklám?

Válaszok:
kispufi | 2017. február 2. 13:14
Akitlosz | 2017. február 2. 14:06

"Ki ez az ember?"

--- az utóbbi évtizedek legszerethetőbb tévés személyisége kiemelkedő intelligenciával és tárgyi tudással.

Válaszok:
KannibálTatárÚr | 2017. február 2. 13:52
VakzKommondor | 2017. február 2. 14:08
Akitlosz | 2017. február 2. 14:09

Till Atillával együtt a két legirritálóbb pofa a képernyőn. Remélhetőleg sosem látjuk viszont.

Válaszok:
nimfak | 2017. február 2. 18:59

"Nehogy azt hidd, hogy fejből tudnak annyi mindent!"

--- nem is hiszem; nyilván nem a vetélkedők az érdekesek, hanem a sportközvetítések. Mellesleg pedig azon a monitoron olyasmik jelennek meg, amiket előtte kigyűjtött, tehát felkészült. Nyilván van mire alapoznia a gyűjtést is. (Ha nem lenne, az kiderülne.) Idősebb Knézi volt még ennyire alapos, az meg szerintem majdnem mindegy, hogy Knézi papírra jegyzetelt, Gundelnek pedig már ott van a képernyő. És még valami, az információkat nagyon természetesen adja elő, semmi tudálékoskodás nem érződik.

Válaszok:
Peter8811 | 2017. február 2. 17:43

"Decemberben a Maradj Talpon! című műsornak szinte az egész stábját lecserélték."

--- és ugye, rögtön jött utána ez az eset:
"Egészen ma délutánig /január 9/ úgy hittem, kipróbálhatom magam a műsorban, amikor is telefonon keresett egy újabb munkatárs, aki tájékoztatott arról, hogy felső vezetői döntés alapján mégsem mehetek a kvízjátékba." (...) "Elmondta, hogy ő nagyon röstelli a dolgot és nem is igazán érti, hogy miért két nappal a felvétel előtt derült ez ki. Amikor rákérdeztem a dolog miértjére, a válasz az volt, hogy a munkahelyem miatt. Két mondattal később azonban kibújt a szög a zsákból, a munkatárs közölte, hogy politikai okok vannak a háttérben. »Csak nem az a baj, hogy az egyik politikai párt tagja vagyok?« A válasz hallgatás volt, végül a munkatárs még egyszer elnézést kért tőlem és csak annyit mondott, hogy talán majd pár év múlva jöhetek játszani."
http://media.mandiner.hu/cikk/..

--- Gundel mégiscsak ennek a műsornak az arca. Az ilyen idiótaságokkal úgy lejárathatják a fideszes hülyék, hogy soha nem tér magához. Lehetséges, hogy ezt látta be, hiszen nem most mondott fel valószínűleg, hanem már legalább két hete. Nagyon közel ahhoz, amikor az idézett eset a tudomására juthatott. De Gundel nem fog panaszkodni, de bemocskolni sem hagyja magát. Lecserélték a kollégáit, helyettük felvettek olyanokat, akik politikai alapon szűrik a játékosokat, nem csodálkoznék, ha ez az eset lett volna az utolsó csepp a pohárban.

Válaszok:
Burmann | 2017. február 17. 13:11

Talán nem baj, hogy én jóhiszemü vagyok és bízok a egyes forrásokba. Vannak tiszta vizü források is...


"Gundel mégiscsak ennek a műsornak az arca. Az ilyen idiótaságokkal úgy lejárathatják a fideszes hülyék, hogy soha nem tér magához. Lehetséges, hogy ezt látta be, hiszen nem most mondott fel valószínűleg, hanem már legalább két hete. Nagyon közel ahhoz, amikor az idézett eset a tudomására juthatott. (...) Lecserélték a kollégáit, helyettük felvettek olyanokat, akik politikai alapon szűrik a játékosokat, nem csodálkoznék, ha ez az eset lett volna az utolsó csepp a pohárban."

--- Gundel Takács nyilatkozott:
http://www.origo.hu/teve/20170..
"Bennem folyamatosan az vetődött fel, hogy a nevemet, az arcomat, a hitelességemet, amiben 33 év munkám van, adhatom-e ezekhez a döntésekhez."
(...) Eljött az a pillanat, amikor egyértelművé vált, hogy tovább nem. (...)
- Arra gondol, hogy ha az ön által vezetett vetélkedőből annak ellenére zárnak ki egy játékost, hogy a nevezését előtte már elfogadták, akkor az ebből kirobbanó botrány miatt mindenki azt mondja, hogy a Gundel műsorában megint balhé volt?
- Igen, hiszen a Maradj talpon! tényleg az én nevemhez volt köthető. Ott én voltam a kirakatban. De úgy születtek meg bizonyos döntések, hogy engem nem kérdeztek meg, a sajtóból értesültem ezekről. Aki ezeket a döntéseket meghozza, nem ismert a nézők, az újságolvasók előtt. Ők csak azt mondják, hogy a Gundel műsorában megint áll a bál. Egy szórakoztató műsorban áll a bál? De tovább kell mennem. (...)
Egy idő után azonban tényleg végig kellett gondolnom, adhatom-e a nevemet mindehhez? Ha ott maradok, azzal gyakorlatilag legitimizálom mások döntéseit. Ha ezzel az én hitelességem sérül, akkor nem fogják nekem elhinni a tévénézők, amit mondok egy műsorban. (...)
Ebben a történetben számomra az a legtanulságosabb, hogy miközben nagyon erősen adtam a nevemet és az arcomat a Maradj talpon! című műsorhoz, érdemi beleszólásom nem volt abba, ami a színfalak mögött történt. (...)
Idén januárban viszont több olyan dolog történt, amit méltatlannak éreztem. Többek között azt, hogy fontos – és szerintem rossz – döntéseket hoztak a műsorral kapcsolatban, amiről csak utólag szereztem tudomást. (...)

---- némi átfedést érzek az általam feltételezettek és a Gundel Takács által nyilatkozottak között.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó