Gundel Takács Gábor felmondott a köztévénél

2017. február 02. 12:36

Gundel Takács Gábort már csak február közepéig láthatjuk a köztévé képernyőjén, ugyanis a népszerű műsorvezető távozik az MTVA-tól – értesült a Bors. A felmondás hírét az MTVA is megerősítette. Egyes források szerint a szakember döntésének hátterében az áll, hogy a csatorna méltatlanul bánt a kollégáival.

2017. február 02. 12:36

A Bors írta meg csütörtökön, hogy Gundel Takács Gábor távozik a köztévétől. A lap szerint szakmai okok miatt mondott fel az MTVA-nak a műsorvezető, a Story azonban úgy tudja: a televíziós szakember azért távozik, mert nagyon méltatlanul bánt kollégáival a csatorna. Decemberben a Maradj Talpon! című műsornak szinte az egész stábját lecserélték.

Az MTVA az Indexnek megerősítette hírt. Mint mondták: Gundel Takács Gábor már csak február közepéig látható a köztévé képernyőjén. Nyilatkozatuk szerint a műsorvezető azért távozik a csatornától, mert az elmúlt tíz év kemény munkája után szeretne több időt tölteni a családjával.

Noha elmondásuk szerint a csatornát váratlanul érte a hír, az illetékesek úgy döntöttek, hogy Gundel Takács Gábor nélkül is folytatódik a Maradj Talpon! című népszerű vetélkedő, melyhez már keresik is a megfelelő műsorvezetőt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2019. november 10. 16:20
Vágóhíd-ember, zsír nélkül, mert úgy nem kóser.
balbako_
2017. április 08. 20:19
Kapott egy jobb ajánlatot. Vagy Simicska megvette, mint Kálmán Olgát.
balbako_
2017. április 08. 20:19
No, és?
Morgen
2017. március 20. 11:16
Jó műsor volt, sok mindenről, elsősorban a közönség tájékozottságáról informáló műsor a Maradj talpon. Néha nem értettük, mi köze a műveltségnek a celebekhez, de Gundi jól vezette. A műsor marad, akkor esély van rá, hogy "tartósan " egy-két óráig nézem a TV-t. Úgy általában kikapcsoljuk, amikor minden értelmes helyen egyszerre van reklám. Milyen üzleti meggondolásból van egyszerre a reklám?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik