Több egykori népszabadságos is a 24.hu-nál folytatja

2017. február 06. 17:34

Spirk József után újabb négy egykori népszabadságos újságíróval erősít a 24.hu: a portálnál folytatja Pető Péter, Bita Dániel, Bordás Gábor és Baksa Roland. A hvg.hu is leigazolt egy volt népszabist, Gergely Mártont.

2017. február 06. 17:34

Négy egykori népszabadságos újságíró érkezik a 24.hu-hoz: Pető Péter, a napilap volt főszerkesztő-helyettese felelős szerkesztő lesz a 24.hu-nál. Bita Dániel, aki a Népszabadság politikai és gazdasági rovatát vezette, a portálnál közéleti rovatvezetőként folytatja. Bordás Gábor a 24.hu közélet rovatának helyettese lesz, míg Baksa Roland ilyen pozíciók nélküli újságíróként kerül a híroldalhoz.

Gergely Márton, aki Petőhöz hasonlóan szintén főszerkesztő-helyettes volt a Népszabadságnál, a hvg.hu Itthon rovatának vezetője lesz.

Az már korábban kiderült, hogy a volt népszabisok egy nagyobb kontingense a Népszavánál folytatja: február elejétől 14-en csatlakoztak a megmaradt egyedüli baloldali napilaphoz, de azt már most tudni, hogy a későbbiekben további négy volt népszabadságos érkezik majd.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. április 27. 13:14
Tisztelt moderátor! Meddig tűri, hogy valaki a nicknevemet bitorolja, illet átlátszó módon egyetlen hasonló betűvel "l" helyett "I"-vel irkáljon durva ostobaságokat? Azért valamit kéne csinálnia, ha már ott csücsül, nemde?
balbako_
2017. április 23. 16:53
A szarnak a trágyadombon van a helye, oda is mentek!
kulalak
2017. április 02. 07:17
Az lenne hír, ha tudnánk mennyiért. Nem tudtak alkudozni, nem volt mire. További csődöket kívánok, egyszerűen nincs szükség ennyi firkászra manapság.
zakar zoltán béla
2017. február 22. 13:57
Lyuk a lyukát meglelé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik