Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

Média
2017. február 7. 17:23

Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője a Figyelő új főszerkesztője lett.

A nemrég Schmidt Mária tulajdonába került Figyelő hetilapnak Lambert Gábor főszerkesztő távozása után új vezetője lesz Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője személyében.

A tulajdonosváltás után háromfős szerkesztőbizottság érkezett a laphoz: Lánczi Tamás, L. Simon László és Tallai Gábor vették át a Figyelő szerkesztését. Az eddigi főszerkesztő röviddel ezután távozott a laptól.

„A javaslatok kidolgozásáért felelős szerkesztőbizottság ajánlásokat tett a szerkesztőségnek az újság vizuális és strukturális átalakítására, amelyet a lap munkatársai megvitattak és módosított formában elfogadtak. A megújulás mind az online, mind a print változatot érinti. A szerkesztőbizottság ezzel a feladatát elvégezte és megbízatása lejárt. A mai naptól a lap főszerkesztői feladatait Lánczi Tamás látja el. A szerkesztőség nevében: Lánczi Tamás; Kamasz Melinda; Brückner Gergely” – olvasható a Figyelő honlapján.

 

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/28332


Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintSzázadvég-sztori: milliárdos birodalmat épít Orbán háttérembere


Közel egymilliárd forintot keresett pár hónap leforgása alatt a Fidesz-közeli Századvég-csoport – derült ki egy októberi bírósági tárgyaláson. Ám a miniszterelnök főtanácsadójához köthető csoport nemcsak a kormány támogatását élvezi, a Fidesz-frakciónak és az MFB-nek is adnak tanácsokat, továbbá a kormányváltás óta a piacon is lendületet vettek, miután felismerték, az egészség jó befektetés. Megpróbáltuk feltérképezni a századvéges társaság szövevényes érdekeltségeit.

http://hvg.hu/itthon/20121029_..


Ennek az embernek nem igen mernék egy százast se kölcsönadni! (Lehet, hogy Pártunk és Kormányunk éppen ezért látja el őt jócskán zsebpénzzel...:)


LOL
B+!
Te komcsizol amikor rendszeresen a Bal-Rad-ról idézel?


Minjárt ídézi a Bal-Rad-ot.

Tunya egy vöröske troll.

Válaszok:
cutcopy | 2017. február 7. 23:59


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó