Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2017. február 10. 07:26

Olvasóink, munkatársaim és minden tisztességes ember nevében kikérem magamnak azt, ahogy a Magyar Idők fejlécét bevontátok alantas politikai játszmátokba.

„Elnézést kell kérnem a mestertől, Karinthy Frigyestől, amiért méltatlan tárgyon dolgozva idézem bölcsességét, de amit magamtól írtam volna, az nem tűri a nyomdafestéket. Mentségemre szolgáljon, hogy azok az aberráltak, akikről szó lesz, önmagukat rendkívül humorosnak tartják, és a legfrissebb mérések szerint a választópolgároknak már legalább egy százaléka be is dőlt tréfálkozásaiknak. Kizárólag ezért embereltem meg magam, és fogamat összeszorítva azok érdekében foglalkozom a Magyar Kétfarkú Kutya Párttal, akiket ezután tévesztenének meg inkább röhejesnek, mint viccesnek tekinthető akcióikkal.

Még véletlenül sem szeretnék egy besavanyodott, mosolytalan, pokróc lelkű vénembernek tűnni, nincs semmi bajom a politikai humorral. Akkor sem, ha a vitriolba mártott toll hegye történetesen az általam preferált irányzatot pécézi ki. Tudok nevetni azon is, ha saját esetlenségem, tévedéseim, túlzásaim kerülnek pellengérre. Karinthy írta azt is, hogy a nevetés az egyetlen dolog a világon, ami nem nevetséges. De annak, aki humorizálásra adja a fejét, kutya kötelessége ügyelni a színvonalra, a minőségre és nem utolsó sorban a tisztességre. Ha süt a poénból a nívótlanság, a zsigeri gyűlölet, bárki véleményének, hitének, munkájának a semmibevétele, azon leginkább csak sírni lehet.

Úgyhogy nem vagytok viccesek, fiúk! Olvasóink, munkatársaim és minden tisztességes ember nevében kikérem magamnak azt, ahogy a Magyar Idők fejlécét bevontátok alantas politikai játszmátokba. Módosítgatásaitokban nincs semmi humoros, csak a gyáva kínlódás érzik rajta, amivel a nyilvánvaló per következményeit próbáltátok előre enyhíteni. Azt az ávós tempót pedig, amivel a rólatok cikket író munkatársamat azzal vegzáltátok, hogy még ő forgatta ki a ti szavaitokat, a leghatározottabban visszautasítom. Nyögvenyelős volt már az is, amit a Magyar Hírlappal műveltetek, de ez az ostoba kínlódás velünk kifejezetten izzadságszagú.

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/28416


Összesen 158 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintA Magyar Időket a piac vagy részben az adófizetők által megkeresett adóforintok tartják el?

Megállják a helyüket a következőkben leírtak és adatok?

https://adatujsagiras.atlatszo..


No, ez áthágja a jogi korlátokat.


A kampány-plakátjaik is szánalmasak , humortalanok , sőt , kifejezetten ostobák / pl. ne építkezzünk , mert balesetek is előfordulnak /.

Válaszok:
bandinyer | 2017. február 10. 09:12
dryredwine | 2017. február 10. 10:56

Hát, engem nem ráz meg. Ilyenek. Viccesnek sem találom.

Viszont a Magyar Időket minden szombaton megvesszük, jó. Van benne egy kulturális melléklet, a Lugas, az is jó. Évtizedekig a Magyar Nemzetet vettük, olvastuk.

Miért lenne rossz, a Nemzettől oda ment a színe-java.

A nyomtatott sajtónak lassan annyi, minden fönn van a neten.


"azok érdekében foglalkozom a Magyar Kétfarkú Kutya Párttal, akiket ezután tévesztenének meg inkább röhejesnek, mint viccesnek tekinthető akcióikkal."

---- Gajdics tehát úgy látja, hogy a szövegek alapján nem jön rá az olvasó, hogy ez egy átverés. Köszönjük Gajdics, ezek szerint ti is úgy látjátok, hogy a szövegetek pontosan olyan, hogy akár ti is írhattátok volna a blamalapba a kétfarkúak helyett. És akkor jön a fejléccel! Csiki sör, magyar változatban. Perelj csak Gajdics Heineken! Röhejesebb már úgysem leszel.


"Olvasóink, munkatársaim és minden tisztességes ember nevében kikérem magamnak azt, ahogy a Magyar Idők fejlécét bevontátok alantas politikai játszmátokba."

--- hátrább az agarakkal, a tisztességes emberek nevében pedig inkább ne szólj!:
"A Magyar Idők példányszámáról egyébként semmit sem tudni, azt ugyanis a kiadó nem auditáltatja. Ami azért is érdekes, mert a lap úgy fogad be hirdetéseket, többek között állami szervektől, amelyek ezért közpénzeket fizetnek a kiadónak, hogy nincsenek ellenőrzött adatok, hogy a közpénzből fizetett hirdetések hány főhöz juthatnak el potenciálisan. Az állam tehát nem éppen jó gazda módjára költi a közpénzeket, gyakorlatilag bemondásos alapon fizet a kiadónak.
http://24.hu/media/2016/02/19/..

---- inkább auditáltatni kellene ezt a lapot, nemde Gajdics? A Páholyban mintha nagy lett volna a hőbörgés az auditálatlan lapok ellen. Melyiket hoztátok fel példának? A Hócipőt?

"De hol van a Hócipő???
Ha az "Árgus" magazintól a "Villanyszerelők lapjáig" 188 újság auditálja az eladott példányszámokat, akkor a milliós állami pénzeket benyelő Hócipő miért nem?
Egyáltalán: miért nem azonnali kizáró ok az ilyen állami pályázatoknál, pénzosztásnál a nyilvános és auditált példányszámok hiánya?"
http://vastagbor.blog.hu/2009/..

--- Gajdics, a lapod azonos szinten áll a Hócipővel! Most nem zavar?

Válaszok:
koronaszep | 2017. február 10. 14:45

Hát az biztos, hogy ők nem az adófizetők pénzéből élnek, mint a Habony-Médiaművek lapjai...

Válaszok:
a_Kánya | 2017. február 10. 13:31

Hát, ott elég sokan vannak mindenhonnan...

Válaszok:
kispufi | 2017. február 10. 21:13

Amíg a Magyar Idők nem tudja hitelesen bizonyítani, hogy vannak olvasói, simán ki lehet röhögni az ilyen nyilatkozatokat, amiben ilyen megtévesztő kifejezések szerepelnek, hogy "Olvasóink nevében..." :)

Válaszok:
Pinter68 | 2017. február 10. 14:28
koronaszep | 2017. február 10. 14:43

ha szerinted ez ugyanaz, mint a Charlie Hebdo-humor, akkor éppen neked való a KISZ-titkár Ottó életműve


A hitel szó a Magyar Időkkel egy kontextusban említve szürreálisabb, mint bármi, amit Dali és Bunuel valaha alkotott.

Egész jó írói vénád van, Virág elvtársHozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó