Konzultáljon kezelőorvosával

2017. március 29. 14:29

Azért az újságoldalért, amit a kormány kifizet, övé a felelősség, az összes többiért viszont továbbra is a miénk: a konzultációs propagandakampány alatt a szabad újságírás zavartalanul üzemel.

2017. március 29. 14:29
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszava

„Eszmét cserélni sokkal inkább arról volna érdemes, hogy az értelmetlen konzultációról szóló hirdetésnek van-e helye egy kormánykritikus napilapban. Elintézhetnénk azzal, hogy a hirdetési politika a törvény szerint nem szerkesztőségi, hanem tulajdonosi kompetencia, és azt is törvény mondja ki, hogy a hirdetés feladója nem szerez magának jogot a szerkesztőségi tartalom befolyásolására – ám a lényeg mégiscsak ott van, hogy a magyar sajtó egy része a kormányzati reklámokért cserébe rég feladta az elveit és a tisztességét, a másik felét pedig megpróbálja kivéreztetni vagy megvásárolni a hatalom. De még egy piacgazdaságban sem minden felület eladó. Azért az újságoldalért, amit a kormány kifizet, övé a felelősség, az összes többiért viszont továbbra is a miénk: a konzultációs propagandakampány alatt a szabad újságírás zavartalanul üzemel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2018. február 22. 06:52
Ön már megtette?
balbako_
2017. május 19. 17:26
A macskabajszát! Megkérdezik az embereket, de nem arról amiről mi szeretnénk. Európa segíts! (Azért még a hirdetésért leeső pénz jó!)
balbako_
2017. május 19. 17:26
A pénzetek kell ! Ennyi
Mich
2017. április 22. 18:09
Igen, Hargitai Miklós Népszava-csicska Konzultáljon kezelőorvosával!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik