Így kérte számon a Momentum az Origo munkatársait

2017. május 18. 18:37

„Min dolgozol? Kit kell ma lejáratni?” – kérdezte Fekete-Győr András a Momentumról korábban lejáratócikket író Kovács Andrást.

2017. május 18. 18:37

A Momentum Mozgalom csütörtökön meglátogatta az Origo szerkesztőségét, ahol számon kérte Kovács András újságírót, amiért az korábban lejáratócikket írt a mozgalomról és tagjairól. Fekete-Győr András az Origo munkatársainak azt is elmondta, hogy őt magát nagyon bántja, ami a portállal történt, vagyis az, hogy mivé vált az oldal. Mint mondta, örül, hogy végre ő tehet fel kérdéseket. Hozzátette: sosem jött volna ide, ha nem vált volna propagandamédiává az Origo.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2023. január 02. 21:35
Kemény ez a Bandigyerek. Mint valami komisszár, úgy kérdezget. Szóltak neki, hogy nem kocsmában van?
gwrf
2023. január 02. 21:35
munkával általában valami szellemi-anyagi értéket állítunk elő. ennek az origo nem felel meg
gwrf
2023. január 02. 21:35
Gondolom, Kubatov verőlegényein is felháborodtál a választási bizottságnál. Azt tudtad, hogy főtanácsadótok hogy sürgeti meg a magukat a zebrán lassan vonszoló öregasszonyokat? Hát arról hallottál már, hogy fideszes elvtársak feleségei kutyákon szoktak átesni? Biztos hallottál, de nálad valamiért az csapta ki a biztosítékot, hogy egy 30 kilós gyerek besétál egy szerkesztőségbe, és megkérdezi a szemenszedett hazugságokat fröcsögő firkászt, hogy mi lesz a következő projekt.
Tehetős Totó
2023. január 02. 21:34
Gratula! Feltaláltad a demokratikus számonkérő széket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik