Ez nem újságírás, ez politikai nehézfegyverzet

2017. május 18. 13:07

A Fidesz új médiaháborút indított minden olyan kritikus sajtóorgánum ellen, amit nem tud a befolyása alá vonni.

2017. május 18. 13:07
Rényi Pál Dániel
444

„Orbán Viktor több tízmilliárd forint közpénzből építtetett új médiabirodalmat a választásokra készülő Fidesznek azután, hogy összeveszett Simicska Lajossal.

Az új csatornák Habony Árpád és Rogán Antal politikai irányítása alatt állnak. A szerkesztőségek tőlük kapják meg a legfontosabb, kritika nélkül közvetítendő politikai üzeneteket.

A kormány propagandára és ellenfelei lejáratására is használja az új médiabirodalmát, sokkal hatékonyabban és intenzívebben bármelyik elődjénél.

A több száz újságból, weboldalakból, tévékből, rádiókból, médiaügynökségekből álló kiterjedt hálózat, illetve az azt vezénylő politikai akarat célja, hogy végleg átalakítsa a hazai nyilvánosságot.

Ennek érdekében a Fidesz új médiaháborút indított minden olyan kritikus sajtóorgánum ellen, amit nem tud a befolyása alá vonni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2018. február 22. 06:50
Te írás-tudatlan, Te!
SonGoku nagyfaterja
2017. június 20. 03:33
Egy átlag mandisnak az eredeti tényleg tldr:D Kb az általánosban olvasottak terjedelmét fedi le náluk.
tango47
2017. június 01. 13:41
A 444 egy fizetett vélemény-rovatként funkcionál. Objektivitást mikroszkóppal sem talál náluk az ember. Ez a poszt is csak vagdalkozás. Viszont egy dologban világbajnokok: kommentelőik még a portál működtetőinél is aljasabbak. Hányni kell tőlük.
tango47
2017. június 01. 13:40
Mi lenne, ha egyszer nem a saját lelki világodat vetítenéd ki másokra? (Költői kérdés volt. Nem várok választ rá. - Hogy te is értsd!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik