Politikai párt ne válaszoljon jogsértésre jogsértéssel

2017. május 18. 18:58

Az Origo székhelye magánterület. Magánterületre engedély nélkül senki – még a hatóságok – sem léphetnek be. Az engedély hiányát pedig nem pótolja a közérdekre való hivatkozás.

2017. május 18. 18:58
TASZ
Facebook

„Az Origo székhelye magánterület. Magánterületre engedély nélkül senki - még a hatóságok - sem léphetnek be. Az engedély hiányát pedig nem pótolja a közérdekre való hivatkozás. Az újságírókról véleményformáló szerepük miatt a hozzájárulásuk nélkül is készíthető fényképes tudósítás - ezt azonban nem minden élethelyzetben kell elviselniük, hanem csak akkor, amikor a nyilvánosság szférájában végzik a munkájukat. A politikai pártok rendeltetéséből következik, hogy maguk is alakítják a közéleti vitákat. Ebbe beletartozhat az is, hogy megismertessék a választópolgárokkal a propagandának vélt sajtó működését. Ehhez azonban csak törvényes eszközöket választhatnak; olyanokat, amelyek nem sértik meg mások jogait. Politikai párt ne válaszoljon jogsértésre jogsértéssel, még akkor sem, ha erkölcsileg ezt igazolhatónak tartja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petkó Zsigmond
2021. április 19. 18:23
A TASZ megpróbálja helyrehozni Bandikáék hülyeségét. A Fidesznek mindenesetre win-win. Még a végén kiderül, hogy Bandus nem is Sorosnak dolgozik :))
Petkó Zsigmond
2021. április 19. 18:23
Én se. De most nem mondhattak mást. Megpróbálnak nyerni egy pontot.
Petkó Zsigmond
2021. április 19. 18:23
Te mit keresel itt? Itt most tisztességes viselkedés van terítéken.
Petkó Zsigmond
2021. április 19. 18:23
Ne tetézd, lécci.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik