Eddig tartott a Momentum hitelessége

2017. május 18. 18:49

A Momentum ma megmutatta, valójában ugyanazt gondolja a sajtóról, mint azok, akiket a sajtószabadság felszámolásával vádol.

2017. május 18. 18:49
Vörös Szabolcs
Válasz.hu

„Tisztelt Momentum, Kedves András! Ha gondotok van egy újságcikkel, tessék elfáradni a bíróságra! Nem a leggyorsabb módszer, de jogállamban ezt így szokás. Netán kérjetek személyes találkozót az illető kollégától, nem szégyen az ilyesmi. Egy dolgot viszont nem tehettek: nem zaklathattok ilyen módon egy szerkesztőséget! Viselje az ott megjelent tartalmakért a felelősséget az, aki utasításba adja és megírja – közvetve pedig azok, akik el is hiszik! De nem a kameráitok előtt, hanem egy tárgyalóteremben.

Az egészben persze nem maga az aktus a legelszomorítóbb. Hanem az, hogy ezek a világlátott srácok – akikre egy tizen-huszonéves fiatal érthető módon szívesebben hallgat, mint Németh Szilárdra vagy Molnár Gyulára – ezzel arra szocializálják saját korosztályukat, hogy szerkesztőségekbe berontani menő. Pedig valójában ugyanaz a bolsi tempó, mint a kormánypárti kortársaik szánalmas matricás akciója. A Momentum ma megmutatta, valójában ugyanazt gondolja a sajtóról, mint azok, akiket a sajtószabadság felszámolásával vádol.

Nagyon nem örülünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2020. január 28. 17:09
"nagyon nem örülünk" aláírás: a Lajos
Baribál
2017. május 31. 14:15
A pervesztéseknek sokszor szinte elhanyagolható a következménye, így nem is ér semmit. Amit a Momentum csinált nem különösebben jó. De amikor nálunk a miniszterelnök egy egész újságot zárat be, mert nem tetszik neki, akkor ne ezt tekintsük már a sajtószabadság összeomlásának.
Anonymtalan
2017. május 31. 14:15
"Tehát nem is értem ezt a lépésüket . Maguk alatt vágták ezt a mai fát ." Egy még Fletónál is nárcisztikusabb féregnél ne keres rációt, amikor éppen elönti a düh, mert róla neki nem tetszött mertek leírni.
br-o
2017. május 31. 14:15
Pl. Tóta W-nek, vagy Gnóm Fodornak is komoly verés járna az életművükért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik