Rogán Antal nem ad több interjút a Hír TV-nek

2017. május 19. 10:30

A miniszter szerint mivel Simicska Lajos nemtelenül támadta Orbán Viktort, ezért elvi kérdésnek tartja, hogy nem nyilatkozik a Simicska tulajdonában lévő médiumoknak.

2017. május 19. 10:30

A Hír TV próbálta volna szóra bírni Rogán Antalt, de a miniszter a csatorna riporterének azt mondta: nem ad külön interjút a Simicska Lajos tulajdonában lévő médiumoknak, mégpedig azért nem, mert szerinte Simicska nemtelenül támadta Orbán Viktort. Rogán Antal szerint ez elvi kérdés.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dream killer
2021. augusztus 09. 11:56
Tony Rogano egyszer majd a szegedi Csillag börtön rádiójának ad riportot. Ha most lenne is késő lenne.
zakar zoltán béla
2018. február 22. 06:50
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strassnoff Ignác
2017. június 20. 03:25
1/ Rogán takony egy végtelenül ostoba, seggnyaló, tolvaj szardarab. Igazából szebb minden perc, mikor nem hall erről a csúszómászó féregről az ember. 2/ Ennek ellenére egyetlen közpénzből élő féreg sem igazán tehetné meg (Egy normális államban.), hogy nem nyilatkozik a médiának közügyben. Akkor se, ha az a média éppen utálja őt, meg a fajtáját. Bár jól haladunk abba az irányba, hogy a kormánypárti patkányok bojkottálják teljesen azt az elenyészően kevés nem kormánypárti médiát, ami még maradt. Hogyan is hívják az olyan rendszereket, ahol ez így működik? Na Fidesz birkák, ki találja ki? 3/ Rogán görény és az elv egy mondatban maga az utópia. Rogán tolvaj elvről, erkölcsről, becsületről akkor se tudná, hogy mi az, ha szembe jönne vele az utcán és lefejelné. 4/ Simicska és a szutyok tévéje pár éve pontosan ilyen ocsmány gerinctelen trágya volt, mint manapság. Csak akkor még Lali együtt lopott a Gecivel, Rogánnal és a többi fajtársával, a tévéje meg nyálcsorgatva istenítette őket. Most kicsit összevesztek, de attól még egyik se lett más, mint addig volt. Szarházi, akasztani-való, szemét tolvaj. Szóval Rogán takony ne játssza itt a szűzlányt, mert a G napig legalább annyiszor szopta le Simicskát, ahányszor Orbánt! Vagy ahányszor Orbán és Simicska egymást. 5/ Ez a sírva toporzékolok, mert megsértették Orbán gecit azért elég rendesen valamiféle homoerotikus vonzódásra utal. Igazából ez a szaros is, meg a másik köcsög, Szijjártó pubi is nyugodtan himbálhatná a vazelinos seggét a kamion tetején, az Andrássy úton, senkinek sem okozna vele meglepetést egyik se. Nem kell előjönni a kirakat-családokkal! Ezt hívja a szakirodalom levendula házasságnak. Igazából nem is lenne ezzel baj, mindenki úgy buzi egy demokráciában, ahogy neki jól esik, csak így a politikával keverve undorító ennyire...
Strassnoff Ignác
2017. június 20. 03:25
"Rogán úr..." Ezen jó hosszan röhögtem. Próbálom elképzelni, hogy hol és kik között élhetsz te, ahol egy ilyen organizmus is úrnak számít. Részvétem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik