Ez a kamerás letámadósdi megfeküdte a gyomromat

2017. május 19. 07:23

Akár média, akár nem média az origo.hu, ez a kamerás letámadósdi már a Nyugatinál megfeküdte a gyomromat.

2017. május 19. 07:23
Szanyi Tibor
Szanyi Tibor
Facebook

„Akár média, akár nem média az origo.hu, ez a kamerás letámadósdi már a Nyugatinál megfeküdte a gyomromat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2018. február 22. 06:50
Az érzékeny gyomor veszélyes ...
moricka13
2017. június 28. 14:01
Fekete-Győrnek Szanyi volt az első, kit követett az Origonál a bemutatkozó látogatás, a beszoktatás és a politikai rekvirálás kezdete. Majd jön sorra a többi is, az LMP, de még Gyurcsány sem lélegezzen fel. Reszkessetek Orbán-buktatók, Fe-Győr mindegyikőtöket maga mögé tudja, csak hagyjátok.
catalina9
2017. június 10. 12:48
"..A Momentum jött, és rombolással lépett a politikai színtérre. "Milliók álma foszlott szét, igazi ballibsi eredmény. Nincsen jó szó, ami leírja a bennem forrongó indulatot. Nem tudom, mikor éreztem utoljára ilyen csalódottságot (talán 2006-ban). A Momentum jött, és rombolással lépett a politikai színtérre. »Nincs konkrét ötletünk meg programunk, csak már elégedetlen volt a tagság, kellett valamit csinálni.« Sikerült, milliók álma foszlott szét, igazi ballibsi eredmény. Építeni nehezebb lenne, tudom. Hát HÁNYNOM kell tőletek." undorkeltő leninfúk...Soros köpenyben.
metálgitár
2017. június 10. 12:48
Igyon egy kis gyomorkeserűt, Kapitány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik