Miért sunyi a Heti Válasz?

2017. május 20. 15:20

Annyira látványos az elemelkedés a mucsai jobboldaltól, hogy a szerkesztőségben nincs már senki, aki ne gumikesztyűben pötyögné le a Fidesz szót.

2017. május 20. 15:20
Szikszai Péter
Magyar Idők

„Az újság persze időnként nagyon el tud szállni saját felsőbbrendűségétől, de ilyen szellemi és erkölcsi fölénnyel ki nem? És az is megbocsátható, hogy a cikkek szóközeiből is süt az elitizmus, és annyira látványos az elemelkedés a mucsai jobboldaltól, hogy a szerkesztőségben nincs már senki, aki ne gumikesztyűben pötyögné le a klaviatúrán a Fidesz szót. De értsük meg, jelen körülmények között ez a szakmaiság!
Nyakunkon a fenyegető illiberalizmus, az oroszok már a szerverszobában, a polgári értékeket védeni, menteni kell csoda bátran. És a magyarázatok szerint a sajtószabadság megóvásához kizárólag a Fidesz-érában meggazdagodó, korábban gazdasági teljhatalommal bíró milliárdos rendelkezik kellő erkölcsi alappal. (...)

Persze esős napokon elnevetgél az ember a lázas erőlködésen, de sajnos ők ezt komolyan gondolják. A Válaszban ugyanis az számít szakmai bravúrnak, ha szolgaian közvetítik az áljobboldali vészmadár-értelmiség kétségbeesését, majd masszív tiborczozó moralizálásba csapnak át. Az ilyen hangvétel nem annyira hamis ugyan, mint amikor a holokauszt-emlékművet köpködők ünneplik a hanukát, de azért ordenáré képmutatás.
De ha már Jobbik, akkor megint Simicska. Volna itt ez a médiaválság, vagy mi, amelynek egyik lényeges válságtünete az Orbán-kormány volt szóvivőjével felálló egykori konzervatív hetilap. Mióta Opciós Lajos megtorló akciója során ledobta a sajtószabadság taktikai atomját a médiára, az addig gyengélkedőre szorult jobbos újságíró-középszer korlátlan Orbán-ellenességgel épít magának karriert.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
omee11
2018. június 21. 02:51
Meg akarom osztani a vallomásomat mindannyiótokkal, házasságot kötöttem a férjemmel 2 évvel ezelőtt, kezdjük otthon az otthoni problémákat, abbahagyjuk az ágyon aludni, küzdenek a kis dolgokért, ami késő este jön haza, túl sok italt alkohol és alvás más nõkkel. Soha nem szerettem senki embert az életemben, kivéve őt. Ő a gyermeke apja, és nem akarom elveszíteni, mert olyan keményen dolgoztunk, hogy ma a miénk vagyunk. Néhány hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy élni fog engem és a gyermeket, hiszen tudja, hogy az egyedülálló anya néha nehéz lehet, és ezért nincs senki, aki megfordul, és szívrohamom volt. Felhívtam az anyámat, és elmagyaráztam neki mindent, anyám Dr. OGUDU-ról mesélt nekem arról, hogyan segített neki megoldani a problémát apja és apám között, és meglepődtem, mert három és fél évig nem voltak egymás között, olyan csoda volt, mintha visszajönnek egymáshoz. Dr. OGUDU-nak címeztem az e-mail címére: [obuduyang@gmail.com] és mindent elmagyarázott neki, így megígérte nekem, hogy ne aggódjon, hogy varázsolni fog, hogy visszajönjenek a dolgok. A problémám két napon belül meg fog oldódni. Szóval varázsolt nekem, és két nap elteltével a szerelmem visszatért, és megkért, hogy megbocsátsam neki. Nagyon boldog vagyok. ezért ezért döntöttem úgy, hogy megosztom a tapasztalataimat minden megjegyzéssel valakinek, aki valaha is megy keresztül, csak annyit kell tennie, hogy e-mailt küld. e-mail cím: [obuduyang@gmail.com] a következő megoldásokra mint például: 1) LOVE SPELL 2) JAVASOLT SPELL 3) GET MY EX BACK SPELL 4) MÁRKÁBAN 5) PROMOTION SPELL 6) VÉDELMI SPELL 7) STOP A DIVORCE SPELL 8) BÍRÓSÁG 9) WAREWOLF / WITCHES SPELL 10) IMMIGRÁCIÓS SPELL 11) POWER SPELL 12) SEPERATION SPELL 13) TEGYEZNI A GYERMEKEK VISSZA A CSATLAKOZÁSÁT 14) Gyógyító varázslat, mint például: HIV, RÁK, ASZTMA, IMPOTENCIA, LOW SPERM COUNT, Meztelenség / terméketlenség Most lépjen kapcsolatba vele: Email obuduyang@gmail.com
zakar zoltán béla
2018. február 22. 06:50
Babám, tudod, hogy balról azért erkölcsi hulla valaki-élén Sz'olgával-, ha élteti Spermautyit és bandáját, mert előtte a két "összeveszőt" 20 éven át mocskolta, jobbról pedig azért, mert aki a patást istenítette, s most köpködi, az saját fekáliájában fetreng! Aki jellemes volt az 2015 februárjában felállt, s a pockos HÓZENTRÓGER SPRMAUTYIT le se ...Üdv Erkölcske! "Meghalt a cselszövő..."
zakar zoltán béla
2018. február 22. 06:50
Vagy hazudsz, vagy hülye vagy! A cikk utolsó bekezdése foglalkozik csak Borókaival!
zakar zoltán béla
2018. február 22. 06:50
Ezt egy szellem súgta neked a volt III/III-as sötétségből?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik