Amit a Momentum csinált, felér a Charlie Hebdo elleni terrortámadással

2017. május 21. 10:59

Ott tucatnyi újságírót gyilkoltak meg. Most az egyszer csak kamerával hatoltak be egy szerkesztőségbe, de legközelebb Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz.

2017. május 21. 10:59
Stefka István
Stefka István
Az Öreg

„Magyarországon a szólásszabadság hiányáról hazudoznak, de ha róluk megjelenik bármiféle kritika, a kormánypárti sajtó diktatúrájáról beszélnek. Áthágnak minden íratlan szabályt.  Berontottak az Origó szerkesztőségébe, de mi a biztosíték arról, hogy holnap más szerkesztőségeket nem foglalnak-e el? Mi a garancia arra, hogy holnap fegyverrel a kezükben nem rohanják meg a független újságírás központjait, a Magyar Televíziót, a Magyar Rádiót, a Magyar Postát, mint tették a bolsevikok Oroszországban 1917-ben és a Lenin fiúk, Kun Béláék, Szamuelyék, Pogányék 1918-ban, 1919-ben? Akkor mit számított nekik egy miniszterelnök, Tisza István meggyilkolása? Ma mit számít? Kik ezek a fiúk? Honnan jöttek? Hová mennek?

Ébresztő! Ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Itt háború van uraim! Engedély nélkül elfoglalták az utakat, köztereket, a Terror Háza Múzeumot meggyalázták, a Parlament és a Köztársasági Elnök palotájának tekintélyét semmibe vették. Március 15-én, a forradalom és szabadságharc napján durván megzavarták a nemzet ünnepét. Meddig kell ezt tűrni?

Ez, ami történt, az a Charlie Hebdo elleni terroristatámadással ér fel. Ott tucatnyi újságírót gyilkoltak meg. Most az egyszer csak kamerával hatoltak be egy szerkesztőségbe, de legközelebb Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz. Ugyanilyen bután, békésen fognak ránézni az újságírók akkor is a támadókra? Akkor is meglepetés lesz? Még mindig nem világos, hogy az ő szavuk az erőszak? Ezek nem akarnak békés eszközökkel szót érteni a másikkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 239 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2020. január 28. 17:08
Szerintem kitűnő stílusparódia volt. :)) Ne legyen kétségünk, hogy ha ez fordítva történik, ennél sokkal durvább túlzások jelentek volna meg a balliberális propagandagépezetben!
illuminati
2019. január 09. 09:30
Itt van az én nagy mesterem, aki ma az Illuminátus tagja lett és egy sikeres és híres üzletember voltam, Kongóból vagyok, egy üzletember, aki nagyon gazdag és híres ember akar lenni, majd kapcsolatba lépek sok hamis illuminati taggal, aki csalogat a pénzem, amíg nem kerültem kapcsolatba Edmundo Anacleto úrral, aki először segített nekem, de nem bíztam benne, de az, ahogyan csináltam, azt mondtam, hogy hadd adjak egy kísérletet a folyamatnak, és ma nagyon gazdag és híres személy vagyok sokan közülük olvassátok ezt, de én megmondom, hogy megpróbálok kapcsolatba lépni nagy mesterével, aki segít, hogy gazdagabbá és híresebbé váljanak az emberek, akik kapcsolatba lépnek vele az emailben grandmasteredmundoilluminati@gmail.com vagy whatsapp számban +2348159768201 Andrew emmanuel úr
zakar zoltán béla
2018. február 22. 06:49
Begerjedt..........
Strassnoff Ignác
2017. november 25. 17:42
A volt Szovjetunió egykori tagköztársaságaiban egy csomó iszlamista vezető van, aki az előző rendszerben még kommunista volt. Nem olyan furcsa ez. Orbán is volt komcsi is, liberális is, ha érdeke úgy kívánná, akár lenne ő muszlim imám is, vagy épp rabbi, tök mindegy, ha az kell a hatalomhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik