A köztévében Sorost már gonosz zsidó összeesküvőként emlegetik

2017. május 25. 08:48

Miért is tartaná fontosnak az M1, hogy a cionizmus és az Izrael-ellenesség vádjai közti ellentmondásra rámutasson.

2017. május 25. 08:48
Fábián Tamás
comment:com

„Soros György gonosz cionista-amerikai multi-milliárdos, tudatta a köztévé a ma esti híradójában. Persze azt, hogy Soros gonosz és cionista, nem a fideszes állami hírműsor szerkesztői állították, hanem csupán beidézték Ali Hámenei ajatollah két héttel ezelőtt Iránban elmondott gondolatait. 

(...)

A médiaetikai kérdéseken túl érdemes azért még megemlíteni, hogy az ajatollah szerint Soros Mahmúd Ahmedinezsád korábbi iráni elnök megdöntésében vett részt. Ahmedinezsád amúgy az a vezető volt, aki többször beszélt Izrael megsemmisüléséről, a holokausztot mítosznak nevezte, az iráni atomprogramot pedig felpörgette - idézte fel róla a 444

Érdekes adalék egyébként Soros lecionistázásához, hogy az amerikai-magyar milliárdos által támogatott civil szervezeteket a jelenlegi izraeli hatalom gyakorlatilag közellenségként kezeli és Izrael-ellenesnek tartja. De persze, miért is tartaná fontosnak az M1, hogy a cionizmus és az Izrael-ellenesség vádjai közti ellentmondásra rámutasson. ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2023. január 22. 11:20
!!! :)
írmag
2022. február 16. 18:43
Melyik minősége is vitatott? Talán nem gonosz, nem zsidó, nem összeesküvő?
írmag
2022. február 16. 18:43
Tudj róla, városaink tele vannak buta parasztokkal, a föld művelése nélkül, hiszen az önmagát fényező szóhasználat is ebből a ízetlenségi körtől (tőled is) származik.
írmag
2022. február 16. 18:42
Slajmi, még mindig az érintettséged?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik