Hiányzik Rogán Antal és Kocsis Máté

2017. május 30. 08:53

Tényleg minden irónia nélkül mondom, hogy kerekebb lenne a világ, ha fideszes politikusok is jönnének hozzánk. Interjú.

2017. május 30. 08:53
Kálmán Olga
hvg.hu

Vannak elvonási tünetei, amióta nem járnak fideszes politikusok a Hír Tv-be? Milyen volt az első félév Rogán Antal és Kocsis Máté nélkül?

Hiányoznak. Tényleg minden irónia nélkül mondom, hogy kerekebb lenne a világ, ha fideszes politikusok is jönnének hozzánk. És ezt nem magam, hanem csakis a nézők miatt bánom, mert szerintem egy politikai szereplő sem teheti meg egy televízió nézőkörével, vagyis a szavazók egy jelentős részével, hogy nem tájékoztatja őket. Egyébként a pályám kezdete, a 90-es évek eleje óta példátlan, hogy egy párt, ráadásul a kormánypárt emberei így bojkottáljanak médiumokat, hírműsorokat. (...)

ATV-s újságíróként sokat foglalkozott Simicska Lajos és a Közgép ügyeivel, most viszont az ő televíziójánál dolgozik. Ez nem okoz lelkifurdalást, vagy legalábbis kognitív disszonanciát?

Ha minden újságíró azt nézné, hogy melyik médiumnak ki a tulajdonosa, ki a pénzügyi befektetője, és ők milyen pályázatokon, milyen közpénzekért indultak, akkor nagyon leszűkülne a potenciális munkahelyek köre, mert mindenhol lehetne találni valami kivetnivalót. Természetesen a jelen nem szépíti meg a múltat, nem változott a véleményem Simicska Lajos G-nap előtti dominanciájáról, ma is ugyanazt gondolom, függetlenül attól, hogy hol dolgozom.

Március 13-án indult el az új műsora. Az eddigi tapasztalatok alapján mennyiben jöttek be a számításai?

Abszolút bejöttek. Változatlanul szeretném a politikusi palettát nem politikusi palettával bővíteni, de ez egyelőre nagy kihívás, mert folyton szembesülnünk kell a »nekem ebből bajom lesz, ha nyilatkozom« típusú fékbehúzással. Bár a CEU-ügyhöz kapcsolódó tüntetések óta ez a görcs mintha kicsit oldódott volna, például a jobboldali tudós emberek már nem zárkóznak el olyan mereven.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illuminati
2019. január 09. 09:26
Itt van az én nagy mesterem, aki ma az Illuminátus tagja lett és egy sikeres és híres üzletember voltam, Kongóból vagyok, egy üzletember, aki nagyon gazdag és híres ember akar lenni, majd kapcsolatba lépek sok hamis illuminati taggal, aki csalogat a pénzem, amíg nem kerültem kapcsolatba Edmundo Anacleto úrral, aki először segített nekem, de nem bíztam benne, de az, ahogyan csináltam, azt mondtam, hogy hadd adjak egy kísérletet a folyamatnak, és ma nagyon gazdag és híres személy vagyok sokan közülük olvassátok ezt, de én megmondom, hogy megpróbálok kapcsolatba lépni nagy mesterével, aki segít, hogy gazdagabbá és híresebbé váljanak az emberek, akik kapcsolatba lépnek vele az emailben grandmasteredmundoilluminati@gmail.com vagy whatsapp számban +2348159768201 Andrew emmanuel úr
makapaka2
2018. június 28. 16:06
A Hír tv mára a legegyoldalúbb, a legtöbb gerinctelen munkatársat összegyűjtő hírforrássá vált.
balbako_
2018. június 28. 16:05
Hozzáteszem mások sem igen törekednek a Hír tévéhez. Az összes lejárt szavatosságú politikus Vonától Kunczéig ott lebzsel, de "nagy hal" egy sem.
Senye Péter
2018. április 19. 11:28
Kicsi a felhozatal nézőket érdeklő politikusokból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik