Mészáros Lőrinc érdekeltségébe kerülhet a Magyar Idők is

2017. június 02. 10:12

Megveszi a Mediaworks Zrt. a Magyar Idők Kiadó Kft.-t, a bekövetkezendő felmondási bérekre, végkielégítésekre, szabadságmegváltásokra mintegy 77 millió forintot különített el a cég.

2017. június 02. 10:12

Eladja a jelenlegi 100 százalékos tulajdonos Liszkay Gábor a Magyar Idők Kiadó  Kft.-t a Mediaworks Zrt.-nek, derül ki a  Magyar Idők Kiadó Kft. 2016-os éves beszámolójához leadott kiegészítő mellékletben a céltartalék fejezetből – írja a hvg.hu. Egészen pontosan az szerepel benne: „Az átszervezés következtében a munkavállalók egy részének meg fog szűnni a munkaviszonya, a bekövetkezendő felmondási bérekre, végkielégítésekre, szabadságmegváltásokra képzett a Társaság ekkora mértékű céltartalékot.” Minderre összesen 76,8 millió forintot különítettek el.

A Mediaworks többek között a Nemzeti Sport, a Világgazdaság és egy sor megyei napilap kiadója, illetve korábban az adta ki a 2016 október elején megszünetett Népszabadságot is. A Mediaworksot szintén ősszel vette meg az Opimus Press, amelyet már akkor is Mészáros Lőrinchez kötöttek. Idén márciusban aztán Mészáros Lőrinc személyesen is tulajdont szerzett az Opimus Group Nyrt.-ben, melynek egyik leányvállalata az Opimus Press.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
emhem
2021. május 02. 12:24
a kormánypropaganda összes lapja tönkremenne, ha nem pumpálnák beléjük az adófizetők pénzét.
nyugalom
2021. május 02. 12:24
Nagyon helyes, magyar tulajdonban jo helyen van! Tobb ilyen tulajdonost az orszagban. A jo cel erdekeben!
Öreg
2021. május 02. 12:24
Érdekes! Korábban csak HIR TV-t néztem, a kocsiban is a Lánchíd szólt, de onnan elvadítottak a gyűlölködők! És sokan vagyunk így! Én azt veszem, ami nekem szól!
Öreg
2021. május 02. 12:23
Jól tájékozott vagy ! Akik régen a Nemzetet vették, azok most a magyar Időket veszik! Akinek ez nem jó, ott a Népszava!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik