Uj Péter az Origón gasztrózik

2012. április 24. 11:39

Az első magyarországi Gault&Millau étteremkalauzról ír cikksorozatot Uj Péter. Az Index ex-főszerkesztője az Origo felületén a XX. század gasztronómiáját és konyhaművészeti trendjeit ismerteti.

2012. április 24. 11:39

Néhány napon belül megjelenik az első magyarországi Gault&Millau étteremkalauz, a hazai vendéglátásról készült legalaposabb, legátfogóbb éves jelentés. A Gault&Millau Magyarország ennek kapcsán blogot is indít, ahol a hazai gasztronómia legfontosabb fejleményeivel, állapotával foglalkozik, és földolgozza a kalauz tesztjeiből kiderülő érdekességeket, tanulságokat – írja az Origón Uj Péter, az Index korábbi főszerkesztője.

A blog a Tumblr felületén fut, emellett pedig az Origo, illetve gasztromagazinja, a Tafelspicc is rendszeresen beszámol majd a Gault&Millau-val kapcsolatos aktualitásokról. A gaultmillau.hu bemutatkozása már olvasható a felületen.

Uj Péter tavaly szeptember elején jelentette be, hogy távozik az Index éléről. Az alapító-főszerkesztő akkor azt közölte: új kihívásokra vágyik.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
porkolab
2012. április 24. 16:06
Uj Péter Az Új Péter Anna! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!