Felmondás

Gundel Takács Gábor felmondott a köztévénél

2017. február 2. 12:36

Gundel Takács Gábort már csak február közepéig láthatjuk a köztévé képernyőjén, ugyanis a népszerű műsorvezető távozik az MTVA-tól – értesült a Bors. A felmondás hírét az MTVA is megerősítette. Egyes források szerint a szakember döntésének hátterében az áll, hogy a csatorna méltatlanul bánt a kollégáival.

A Bors írta meg csütörtökön, hogy Gundel Takács Gábor távozik a köztévétől. A lap szerint szakmai okok miatt mondott fel az MTVA-nak a műsorvezető, a Story azonban úgy tudja: a televíziós szakember azért távozik, mert nagyon méltatlanul bánt kollégáival a csatorna. Decemberben a Maradj Talpon! című műsornak szinte az egész stábját lecserélték.

Az MTVA az Indexnek megerősítette hírt. Mint mondták: Gundel Takács Gábor már csak február közepéig látható a köztévé képernyőjén. Nyilatkozatuk szerint a műsorvezető azért távozik a csatornától, mert az elmúlt tíz év kemény munkája után szeretne több időt tölteni a családjával.

Noha elmondásuk szerint a csatornát váratlanul érte a hír, az illetékesek úgy döntöttek, hogy Gundel Takács Gábor nélkül is folytatódik a Maradj Talpon! című népszerű vetélkedő, melyhez már keresik is a megfelelő műsorvezetőt.

vissza a teljes nézetre