<![CDATA[media.mandiner.hu]]> http://media.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Nyugati Fény: új ellenzéki hírportál indul]]> Indul a Mandula híroldala: az eddig is működő, baloldali ellenzéki hangvételű Nyugati Fény blog hírportállá alakul.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kihagyta az MTI a magyarozó részeket a Soros-interjúból]]> Soros György nem csak Trumpról, a Brexitről és Kínáról beszélt a Bloomberg tévének adott interjújában. A világ tizenkilencedik leggazdagabb embere a civil szervezetek elleni támadások miatt a magyar kormányt is kritizálta egy felolvasott közleményben – ami azonban kimaradt az MTI szemléjéből.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Németh Szilárd (Index): Minden fán nem terem Kálmán Olga]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Durván megritkítják a Heti Hetest]]> Idén már nem lesz minden héten Heti Hetes, a korábban tervezett 40 helyett csupán 16 adást rendelt be az RTL. A döntés mögött nem politikai, hanem gazdasági okok állnak.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Pilhál György és Pindroch Tamás is a Magyar Időkhöz igazol]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Hitleres viccel jelent meg a keddi veszprémi Napló]]> Rabok lelövéséről szóló hitleres viccet jelentetett meg keddi számában a veszprémi Napló, az erről szóló képet Kész Zoltán helyi országgyűlési képviselő tette közzé a Facebookon.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Szunyogh Szabolcs (Népszava): A kínai császárnő]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Weiss Eszter (Reflektor): Régi idők, Kommunista Idők]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Bayer Zsolt elhagyja a Magyar Hírlapot a Magyar Idők kedvéért]]> Na, hová tart Bayer Zsolt? címmel hozta le a kormánypárti Magyar Idők online változata a hírt, miszerint Bayer Zsolt a Magyar Hírlaptól átigazol hozzájuk. A publicistának az Echo TV-n is lesz majd műsora.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Adóparadicsom lesz Nagy-Britannia? (videó)]]> Adójogszabályok megváltoztatásával biztosítanák Nagy-Britannia vonzerejét a Brexit után.
[...] Bővebben!
]]>