Elindult a Ma reggel

2009. szeptember 28. 08:37

A Nap-kelte helyett új reggeli műsorral jelentkezett a Magyar Televízió hétfőn.

2009. szeptember 28. 08:37
A Ma reggel című műsor 6.40-kor indult, Süveges Gergő műsorvezetésével. A köztévé pénteken sugározta utoljára a Nap-kelte című produkciót, aznap, amikor felmondta a szerződést a magazinműsort készítő társasággal.

A műsorban két év után várhatóan ismét részt vesz Semjén Zsolt, a KDNP elnöke is, ezzel megtörve a Fidesz és a KDNP három éve meghirdetett bojkottját.

Az MTV vasárnapi közleménye szerint a műsor a korábbi reggeli adásfolyamot is felügyelő közéleti főszerkesztőség égisze alatt készül, a stábban azonban helyet kaptak az MTV hír- és a szórakoztató főszerkesztőségének belsős munkatársai is.

A közlemény szerint a céljuk az, hogy tényszerű, sokoldalú, pártatlan és kiegyensúlyozott legyen az új reggeli adásfolyam. Bíznak abban, hogy a képernyős vitákban a kormány- és az ellenzéki oldal képviselői egyaránt részt vesznek, mert közösségi érdek, hogy az MTV teret adjon a társadalmi párbeszédnek - mutattak rá. (MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luccy
2009. szeptember 29. 07:33
zoli28: Tegnap suliban az egyik tanárunk nagy siránkozásba kezdett Nap-kelte ügyben. Elmondta, hogy mennyire szar, mennyire nem kár érte, de.... De politikai döntés született, meg "kézi vezérlés", meg így meg úgy. Meg hogy mi az, hogy a Fidesz nem járt el a műsorban, hogy ez példátlan a nyugati országokban bla bla bla... Meg hogy ide biztos el fognak menni. Amúgy én most reggel néztem bele először, hát már eleve a díszlet is jobb, szóval ha másban nem is lesz jobb, esztétikai tekintetben biztosan az :D
zoli28
2009. szeptember 28. 13:06
LOL: Verebesék a szomabti adást még megcsinálták, hátha adásba kerül. http://napkelte.wildom.hu/naptv/naptv.visszanezo.page?nap=20090926#
zoli28
2009. szeptember 28. 12:29
states: Láttad a mai felhozatalt? Szabó Endre (NOE), Bencze Izabella, Semjén Zsolt, Tőkéczky László, Mráz Ágoston Sámuel, Pröhle Gergely. A Nap-Keltében napi 3-4 szoci politikus volt az átlag (túlzás nélkül), ma Teleki László romaügyi államtitkár volt az egyetlen. Nagyot fordult a világ. :)
states
2009. szeptember 28. 12:09
Nekem csak a hétfői, csütörtöki Herényi, a keddi, pénteki Dávid Ibolya és a Kádár-barokk fotelek fognak hiányozni Lakat T. keresztbe vetett lábával. Na jó, meg egy kicsit a Szuszogi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!