Megszűnik a Nap-kelte!

2009. szeptember 25. 11:51

Leveszi a műsorról a Nap-keltét az MTV, hétfőtől belső gyártásban készülő reggeli műsor kerül a helyére. A Nap-kelte további sorsáról nincs információ.

2009. szeptember 25. 11:51
Új reggeli közéleti műsort indít hétfőtől a Magyar Televízió (MTV) – jelentette be a csatorna, azaz – legalábbis a közszolgálati tévén – megszűnik a Nap-kelte. A hírekre, a politikai, gazdásági és kulturális eseményekre fókuszáló új műsor Ma reggel címmel indul, hétköznaponként reggel 6.30-tól 9 óráig lesz látható mindkét csatornán.

A Nap-keltét váltó, belső gyártásban készülő műsor életre hívását az indokolta, hogy a Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumának elnöksége nem járult hozzá a korábban általa támogatott 2,45 milliárd forintos hitel felvételéhez – indokol a csatorna közleménye. Eszerint a döntés miatt az MTV forráshiányos helyzetbe került, ami csak a kiadások radikális csökkentésével és a bevételek növelésével kezelhető.

Gyárfás Tamás – arra hivatkozva, hogy elfoglalt – a Kreatívnak nem kívánt válaszolni a műsor további sorsával kapcsolatos kérdésekre. A Nap-kelte egyszer már lekerült az MTV műsoráról, akkor évekig az ATV-n volt látható.

Megszűnik a Nap-Kelte (Kreatív Online)

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
otvospeter
2009. szeptember 28. 11:36
Megmentették a Napkeltét! http://fricska.blog.hu/2009/09/28/megmentettek_a_napkeltet
honphibu
2009. szeptember 28. 09:07
Ajaj! Ha flepnike már stepinek is nekimegy, akkor tényleg komoly gondok vannak.
sunázó
2009. szeptember 27. 08:40
"Jézusismagyarvolt" Te már a második köcsög vagy/ld. kettes, dupla budi nullás stb./, akinek bajuk van a magyarokkal Magyarországon. Mit mondott a böszme szellemi vezéretek? Amennyiben nem tetszik, el lehet tolni a biciklit... Ha fájó is számotokra, ez az ország még jó ideig magyar marad. Sok szemetet eltartott már a több, mint ezer év alatt - nálatok mocskosabbakat is! - és magyar maradt.
Steppenwolf
2009. szeptember 26. 18:46
feliffey: Cseppet frusztrált vagy. Ne szervezzünk be neked valami csajt, aki lenyugtat? :) Miért kéne nekem jobban szeretni Pörzse "Jézusismagyarvolt" Sándort, mint Jusztot? Egyik sem való egy közpénzen fenntartott televízió képernyőjére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!