Offshore-cég Orbán "rokonánál"

2009. szeptember 30. 14:09

Török Zsolt MSZP-s képviselő Orbán családtagjának véli Vitézy Tamás milliárdost.

2009. szeptember 30. 14:09
A kormánypárti képviselő közölte: Orbán Viktor egyik rokona, a Fideszhez közel álló Helyi Téma nevű lap kiadója, Vitézy Tamás milliárdos nagyvállalkozó 2007-ben egy interjúban arról beszélt, miért lenne szégyen, hogy offshore cégekkel köt üzletet, és hogy neki is offshore cége van.

Török Zsolt elmondta: felszólítják Orbán Viktort, kérje meg a családtagját, hogy a külföldre menekített, itthon adózatlan jövedelme után fizesse be az adót az államkincstárba. Mint mondta, ez a "várhatóan több tízmilliós összeg" sokat segíthetne a krízisalap rászorultjain is. Az MTI azon kérdésére, hogyan rokona az üzletember az Orbán-családnak, a politikus azt mondta, Vitézy Tamás bátyjának első felesége Orbán Viktor édesanyjának testvére.

"Az Orbán-családban is van offshore cég" (Hírszerző)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2009. szeptember 30. 22:40
jappó: Ez pontosan az a Török Zsolt, aki miután megverették a PSZÁF akkori elnökét, mert az MSZP-SZDSZ darázsfészkébe nyúlt, ezt találta mondani. Sőt, ő az, aki azt hazudta, hogy van tanári diplomája, holott csak az érettségiig sikerült eljutnia.
jappó
2009. szeptember 30. 22:00
vajon ez a Török Zsolt az a Törörk Zsolt, aki 2002-ben azt mondta, hogy először teljes vagyonelkobzás, aztán majd tárgyalhatunk????????
Steppenwolf
2009. szeptember 30. 19:08
De vajon mije van Török Zsolt apai ági féltestvére anyai ági unokatestvérének az élettársának és annak a nagybátyja a keresztfiának?
Karcolt
2009. szeptember 30. 17:30
Török az ezen az oldalon jobboldalt hírdető Adriatiq Islands Groupra gondol, mint off-shore cégre, vagy mire? Remélem azt is elmeséli, hogy a tribunji jachtkikötőt hogyan lehetne hazahozni a krízisalapba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!